Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Ezoliii

Üye
20 Ara 2025
100
17
5
Meslek
Kabin
Arkadaşlar bilen biri yazarsa çok sevinirim. Ben Sunexpress mülakatına katıldım ama olumsuz dönüş aldım. Duyduğuma göre tekrar çağırmıyorlarmış elenenleri doğru mu acaba? Aramızda mülakatı olumsuz sonuçlanmasına rağmen sonraki alımda başvurup tekrar sürece dahil edilen arkadaşlar var mı?

Arkadaşlar bilen biri yazarsa çok sevinirim. Ben Sunexpress mülakatına katıldım ama olumsuz dönüş aldım. Duyduğuma göre tekrar çağırmıyorlarmış elenenleri doğru mu acaba? Aramızda mülakatı olumsuz sonuçlanmasına rağmen sonraki alımda başvurup tekrar sürece dahil edilen arkadaşlar var mı?
Ben direkt SunEx iksına mail attım bu sene ve geçen sene mülakatta elendim. Mailde yazan bu: "Öncelikle başvurunuz göstermiş olduğunuz motivasyondan dolayı teşekkür ederiz.
Sürecinizin daha önce olumsuz sonuçlanması sebebi ile tekrar sürece planlayamıyoruz." ve cvlerimiz havuzda direkt olarak engelleniyor muhtemelen olumsuzdan sonra.

Ben direkt SunEx iksına mail attım bu sene ve geçen sene mülakatta elendim. Mailde yazan bu: "Öncelikle başvurunuz göstermiş olduğunuz motivasyondan dolayı teşekkür ederiz.
Sürecinizin daha önce olumsuz sonuçlanması sebebi ile tekrar sürece planlayamıyoruz." ve cvlerimiz havuzda direkt olarak engelleniyor muhtemelen olumsuzdan sonra.
Teşekkür ederim

Şuan ismini anımsayamadığım bir kullanıcı geçen yıl elenmesine rağmen, bu alımlarda İngilizce sınavına girdiğini belirtmişti, önceki SUNEXPRESS konularını taratırsanız mesajını görürsünüz. Hatta kendisi dahil hepimiz çok şaşırmıştık..

Şuan ismini anımsayamadığım bir kullanıcı geçen yıl elenmesine rağmen, bu alımlarda İngilizce sınavına girdiğini belirtmişti, önceki SUNEXPRESS konularını taratırsanız mesajını görürsünüz. Hatta kendisi dahil hepimiz çok şaşırmıştık..
İstisna bir durum mu teknik bir hata mı acaba? Yine de beni bulacağını sanmıyorum malesef. Teşekkür ederim 🙏🏻

sunex ten elenenler tekrar başvuru yapamıyorlar maalesef... mülakat aşamasında bizzat söylediler sitelerinde de yazıyor zaten :(

• Like
Tepkiler: gunes
sunex ten elenenler tekrar başvuru yapamıyorlar maalesef... mülakat aşamasında bizzat söylediler sitelerinde de yazıyor zaten :(
Merhaba, ben mülakat için tarih almištim. Ama daha sonra iptal ettim mülakat rezervasyonunu ve mülakata da girmedim. Bu durumda ben tekrar girebiliyor muyum mülakata?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.