kaandgn

Üye
28 Haz 2024
25
3
0
Merhaba,
Ben 2 mayısta birim ve insan kaynakları mülakatına girdim ve mülakatta 1 ile 1.5 ay içerisinde mail geleceği bilgisi verildi ama neredeyse 2 ay olmasına rağmen herhangi bir bilgilendirme yapılmadı benim gibi bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı?

Teşekkürler

Ben de 3 mayısta girdim ve aynı şekilde en geç 1.5 ay içerisinde geri dönüş yapacaklarını belirtmişlerdi fakat hiç bir gelişme yok. İnsan kaynaklarına ulaşmaya çalıştım fakat ulaşamadım.

Ben de 3 mayısta girdim ve aynı şekilde en geç 1.5 ay içerisinde geri dönüş yapacaklarını belirtmişlerdi fakat hiç bir gelişme yok. İnsan kaynaklarına ulaşmaya çalıştım fakat ulaşamadım.
Şimdi insan kaynaklarıyla konuştum mail adresine mail at dediler bakalım dönüş olacak mı

Yok hocam olumlu mu geldi ? Hangi adrese mail attınız paylaşır mısınız?
teknikkariyer@thy.com bu mail adresine bu mesajı yazdım sonra 4-5 saat sonra mail geldi otomatik sende yolla istersen

Merhaba,

02.05.2024 tarihinde girdiğim birim ve insan kaynakları mülakatında sonuçla ilgili 1 veya 1.5 ay içerisinde mail geleceği söylenmişti fakat bu süreyi geçmesine rağmen hala mail gelmemiştir.
Mail içerisinde yazan 71311 dahili numarasını aradığımda buraya mail atmam söylendi konu hakkında bilgi alabilir miyim?

Teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.