joker1903

Üye
20 Ocak 2025
22
3
30
Merhaba

Teknik depo memurluğu çalışma şartları maaş pirim va bilen var ise bilgilerini rica edeceğim 🙏

merhaba, eğer mülakat daveti aldıysanız kaçırmamanızı tavsiye ederim çok rahat çalışıyorlar maaş imkani piyasanin üzerinde günümüz şartlarında tatmin edici seviyede olduğunu biliyorum fakat tam rakamını hatırlamıyorum. Tekniğin deposundan sorumlu oluyorsunuz, teknik aracınız oluyor uçaklara parça götürüp getirme durumu oluyor onun dışında depoda oluyorsunuz altınızda araba, önümüzde pc oluyor kafanız rahat oluyor emin olun.

• Like
Tepkiler: gunes
merhaba, şartları nelerdi acaba
merhaba, eğer mülakat daveti aldıysanız kaçırmamanızı tavsiye ederim çok rahat çalışıyorlar maaş imkani piyasanin üzerinde günümüz şartlarında tatmin edici seviyede olduğunu biliyorum fakat tam rakamını hatırlamıyorum. Tekniğin deposundan sorumlu oluyorsunuz, teknik aracınız oluyor uçaklara parça götürüp getirme durumu oluyor onun dışında depoda oluyorsunuz altınızda araba, önümüzde pc oluyor kafanız rahat oluyor emin olun.

Merhaba bu pozisyon için beni aradılar 24 martta online görüşme yapacağız. Bu pozisyonda çalışan veya pozisyon hakkında bilgisi olan var mı? Şartları yan hakları vs. Sadece 3 vardiya çalıştıklarını biliyorum

Merhaba bu pozisyon için beni aradılar 24 martta online görüşme yapacağız. Bu pozisyonda çalışan veya pozisyon hakkında bilgisi olan var mı? Şartları yan hakları vs. Sadece 3 vardiya çalıştıklarını biliyorum
Merhabalar,
Görüşmeniz nasıl geçti işe başladınız mı ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.