Pozisyon veya İlan Adı
Thy Tecrübesiz kabin memuru

cemphfdd

Üye
4 Eki 2025
52
18
5
Meslek
Kabin
Merhabalar ben 7 temmuzda tecrübesiz kabin memurluğuna başvurdum. Merak ettiğim bir mesela var ben ikinci bir dil biliyorum. Japonca, üniversiteden de japon dili ve edebiyatından mezu oldum ve dil sertifikam da var. Tecrübesiz başlığındaki adaylarda ikinci dili olanları test ediyorlar mı? Ve nasıl ediyorlar bilgisi olan yazarsa sevinirim. 2. Dil başlığıma başvuramadım, çünkü aranan dillerden biri değildi.

Merhabalar ben 7 temmuzda tecrübesiz kabin memurluğuna başvurdum. Merak ettiğim bir mesela var ben ikinci bir dil biliyorum. Japonca, üniversiteden de japon dili ve edebiyatından mezu oldum ve dil sertifikam da var. Tecrübesiz başlığındaki adaylarda ikinci dili olanları test ediyorlar mı? Ve nasıl ediyorlar bilgisi olan yazarsa sevinirim. 2. Dil başlığıma başvuramadım, çünkü aranan dillerden biri değildi.
Bende de aynı durum var, onun mülakatı olmuyor sadece ingilizcenin oluyor ama yüz yüze mülakatta soruyorlar ne kadar iyi biliyorsunuz diye.

Cevap verdiğiniz için teşekkürler. Emin misiniz peki?
Rica ederim, evet benim sürecim böyle ilerledi. Eğer böyle bir durum olsaydı mutlaka o mülakata da girerdim. Tecrübesiz kabin memurunda ekstra bir dil bilmek avantaj sağlıyor eğer ikinci yabancı dil ilanında sizin bildiğiniz dil yer almıyorsa.

Rica ederim, evet benim sürecim böyle ilerledi. Eğer böyle bir durum olsaydı mutlaka o mülakata da girerdim. Tecrübesiz kabin memurunda ekstra bir dil bilmek avantaj sağlıyor eğer ikinci yabancı dil ilanında sizin bildiğiniz dil yer almıyorsa.
İçim rahatladı teşekkür ederim. İkinci dille başvuranlar kuruldan sonra ikinci dil testi için beklemeleri gerekiyormuş ben de süreç uzar diye endişelenmiştim. Japoncama güvenim tam ingilizceye de her gün çalışıp geliştiriyorum. İnşallah geçerim. Siz şu an hangi aşamadasınız?

İçim rahatladı teşekkür ederim. İkinci dille başvuranlar kuruldan sonra ikinci dil testi için beklemeleri gerekiyormuş ben de süreç uzar diye endişelenmiştim. Japoncama güvenim tam ingilizceye de her gün çalışıp geliştiriyorum. İnşallah geçerim. Siz şu an hangi aşamadasınız?
Umarım süreç dilediğiniz gibi geçer. Ben de kuruldan haber bekliyorum bakalım sonuç ne olacak.

• Like
Tepkiler: cemphfdd

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.