Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar fikri olan varsa çok sevinirim.Bu ilana başvuralı 3-4 ay oluyor ama hala dönüş olmadı değerlendiriliyor diyor bazı arkadaşlarım mülakatına gitti bile ne zaman dönüş yaparlar acaba tahmini?
Merhabalar mulakata gittigimde sormustum ben grup grup degerlendirmeler uzun bir sure devam edecek demislerdi yani sabirla beklemeniz lazim inanin temmuzda basvurdum suan saglik icin yine bekliyorum sabretmek cok zor tabii ama bekleyecegiz mecbur
boyda herhangi bir esneklik saglanmadi o gun cok elenen oldu maalesef kilo konusunda sanirim sure veriyorlar ama o da belirli bir sinira gore eger kilosal bir durum varsa her an cagirabilme ihtimalinize karsi dikkat edin cunku bana bir anda mail gelmisti genel yetenek ing sinav boy kilo kontrolu falan diye
merhaba ben de aynı şekilde temmuz ayında başvurdum hala bir dönüş alamadım yani dönüşler hakkında başka bişey söylediler mi bu hafta veyahutta haftaya dönüşler olur mu pek ümidim kalmadı mail de attım ayrıyetten applycabin’e fakat dönüş yapılmadı
Ben de aynı şekilde bekliyorum ve bir yandan kilo verme sürecine girdim. Pegasus değerlendirilme aşamasında diye bekliyor ama THY değerlendirme sürecini başlattı bugün yarın İngilizce sınavı olacakmış. Pegasus bazen dönmüyor bile. Daha önce de misafir hizmetleri memurluğuna başvurmuştum sürekli değerlendiriliyor dendi mailler attım hatta LinkedIn'de ik personellerine yazdım hiçbirinden de dönüş olmadı. Neye göre değerlendirme yapıyorlar kimse de çözebilmiş değil
Merhabalar mulakata gittigimde sormustum ben grup grup degerlendirmeler uzun bir sure devam edecek demislerdi yani sabirla beklemeniz lazim inanin temmuzda basvurdum suan saglik icin yine bekliyorum sabretmek cok zor tabii ama bekleyecegiz mecbur
merhaba hayır bekliyorum hala muhtemelen 29 Ekim durumundan haftasonuyla izinler birleştirildi birkaç arkadaşım da aynı benim gibi bekliyor. perşembe gibi ancak dönüş alırız gibi.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.