Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
pegasusta hekim sistemi var mı peki kendi bilgisayarlarından kod gönderip bakıyolarmış diyor bazı forumdaki arkadaşlar ama ön muayeneye katılan arkadaşlardan biri söyleyebilir mi tam olarak nasıl bakılıyor e nabıza telefondan mı yoksa kendi bilgisayar sistemleri mi ?
sevgiler
Yarın kendi sürecim varda ondan soruyorum

pegasusta hekim sistemi var mı peki kendi bilgisayarlarından kod gönderip bakıyolarmış diyor bazı forumdaki arkadaşlar ama ön muayeneye katılan arkadaşlardan biri söyleyebilir mi tam olarak nasıl bakılıyor e nabıza telefondan mı yoksa kendi bilgisayar sistemleri mi ?
sevgiler
Yarın kendi sürecim varda ondan soruyorum
normal sağlık sürecinde telefondan bakılıyorsa e nabıza ön sağlık muayenesi de aynı şekil telefondan yapılır farklı olmaz diye düşünüyorum sizin problem teşkil eden bir tanınız mı var?

merhaba sağlık sertifikası için gideceğimiz hastane mesela Hisara gideceğim ben e nabıza telefondan mı bakıyor acaba?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.