Pozisyon veya İlan Adı
Tecrübesiz Kabin Memuru Mülakat Süreci

burcuss

Üye
7 Tem 2025
10
2
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Arkadaşlar merhaba ben en son videolu mülakatı geçmiştim, daha sonra bana mail geldi 10 ağustosa kadar gerekli belgeleri yükleyiniz diye. Bende transkript adli sicil kaydı vs sgk dökümünü belgelerim kısmına yükledim. 1 ay geçti olumlu ve ya olumsuz hiçbir dönüş alamadım bu normal mi? Benim gibi olan var mı?

Merhaba bende de aynı durum geçerlİ, mevcutta çalıştığınız bir işiniz var mı ? Ben kendi adıma mevcut çalıştığım bir iş olduğu için henüz dönüş almadığımı varsayıyorum, çünkü malum ihbar süreci vb. durumu çalışan kişiler için daha uzun süreceği varsayılıyor olabilir.

Merhaba bende de aynı durum geçerlİ, mevcutta çalıştığınız bir işiniz var mı ? Ben kendi adıma mevcut çalıştığım bir iş olduğu için henüz dönüş almadığımı varsayıyorum, çünkü malum ihbar süreci vb. durumu çalışan kişiler için daha uzun süreceği varsayılıyor olabilir.
Hayır ben mevcutta işim yok olarak işaretledim. O zaman durum herkes için bu şekildedir diye düşünüyorum. Çünkü elendim vs. gibi düşünmüştüm.

Arkadaşlar merhaba ben en son videolu mülakatı geçmiştim, daha sonra bana mail geldi 10 ağustosa kadar gerekli belgeleri yükleyiniz diye. Bende transkript adli sicil kaydı vs sgk dökümünü belgelerim kısmına yükledim. 1 ay geçti olumlu ve ya olumsuz hiçbir dönüş alamadım bu normal mi? Benim gibi olan var mı?
Bende bekliyorum aynı şekilde henüz bana da mail gelmedi.

İş dolayısıyla olduğunu sanmıyorum, çünkü sonuçta daha son aşamaya gelmemiş,işe alınıp alınmayacağı belli değil,iş teklifinden sonra ihbar süreciyle ilgili kolaylık sağlıyorlar zaten

İngilizce Video mülakata girenlerin sınavı nasıl geçti ? Sınavla çok heyecanlanan var mı ? Ben sınavda aşırı heyecanlandım ve bundan dolayı da sınav sonucunun olumsuz gelmesinden dolayı çok endişeliyim Yani bu durumdan dolayı stres halindeyim.

Online video mülakat sonrası yüz yüze mülakat maili geldi bana 4 hafta sürdü bekleme sürecim. Buradan da bilgilendirme yapmak istedim. :)

• Like
Tepkiler: gunes
merak etmeyin ben de aynı şekilde panik olmuştum ama mutlaka yolluyorlar davetiyeyi 7 ağustosta olumlu aldım 1 eylül için mülakat gelmişti 3-4 gün öncesinden belgelerinizi doğru yüklediğinizden emin olun sadece açıklamaların hepsini okuyun

• Like
Tepkiler: gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.