Pozisyon veya İlan Adı
kabin memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

eceg23

Üye
24 Kas 2025
3
0
0
Meslek
Kabin
Merhabalar ben geçen hafta cuma günü (3 gün önce) sözlü ingilizce mülakatından olumlu cevap aldım. Kurul mülakatına bugün için davet edeceklerini söylediler ama herhangi bir şekilde yazılı davet almadım. Şehir dışında olduğum için de kafama göre katılmadım. Ertelemek için mail atıyorum 2 gündür ama maillerime olumlu/olumsuz dönüş sağlanmıyor. Bu tarz bir durum yaşayan varsa yardımcı olabilir mi? Ya da başka iletişim kurabileceğim bir mail adresi mevcut mu? Teşekkür ederim.

Ben de 20 kasım için sınava girdim, 21inde sözlü mülakata çağırdılar ama başka şehirden geldiğim için dönmem gerekiyordu o gece ve 21 kasım sözlü mülakata katılamadım. Erteleyebilirsiniz mail atabilirsiniz demişlerdi o gün, kaç gündür mail atıyorum ve arıyorum hiç geri dönüş yok, ne maile cevap veriyolar ne de telefona, bir türlü mülakatım için iletişime geçemedim

Ben de 20 kasım için sınava girdim, 21inde sözlü mülakata çağırdılar ama başka şehirden geldiğim için dönmem gerekiyordu o gece ve 21 kasım sözlü mülakata katılamadım. Erteleyebilirsiniz mail atabilirsiniz demişlerdi o gün, kaç gündür mail atıyorum ve arıyorum hiç geri dönüş yok, ne maile cevap veriyolar ne de telefona, bir türlü mülakatım için iletişime geçemedim
Merhaba ben de sizinle aynı problemi yaşıyorum.Tarihlerimiz bile aynı siz geri dönüş alabildiniz mi ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.