umuyorum birdahaki alımlarda aramızda olursunuz diyelim...kendimi gelirstirmek icin bir firsat daha diyorum ben de.. sonraki alimlara hazirlanacagim
umuyorum birdahaki alımlarda aramızda olursunuz diyelim...kendimi gelirstirmek icin bir firsat daha diyorum ben de.. sonraki alimlara hazirlanacagim
Merhaba kaç kişiydiler ve kadın erkek durumu nasıldı acaba. TeşekkürlerNası cevap verdiğinin pek önemi yok kem küm etmediğin müddetçe seni beğenirlerse alıyorlar, tamamen şans başka olayı yok zaten yönetici hiç suratına bakmıyor ik personeli soru soruyor yöneticide hı hı felan diyor 20 saniyede bir olacak şekilde hı hı diyor bu kadar mülakat
ben girdigimde bi kadin bi erkek vardi, baska gun bi arkadasa iki kadin denk gelmis. nilufer hanim hep oluyor sanirimMerhaba kaç kişiydiler ve kadın erkek durumu nasıldı acaba. Teşekkürler
Merhaba rica etsem kurul mülakatı için önerilerinizi paylaşır mısınız ben seneye olan ilanları deneyeceğim bu süreçteki önerileriniz, çalışmam gereken soru ve cevaplar hakkında ufak bir bilgi verir misin rica etsemmm çok teşekkür ederimolabilir gerçekten çünkü kurul mülakatı dersi aldım ben ne olur ne olmaz diye böyle cevaplayın dediler şimdi eğitim bekliyorum. hayırlısı değilmiş sanırım öyle bakmak lazım bazen![]()
MerhabaMerhaba rica etsem kurul mülakatı için önerilerinizi paylaşır mısınız ben seneye olan ilanları deneyeceğim bu süreçteki önerileriniz, çalışmam gereken soru ve cevaplar hakkında ufak bir bilgi verir misin rica etsemmm çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim hayırlı olsun ben biraz genel olarak öneri ve tüyolarınızı merak ediyorum mülakat deneyiminizi de inceliyorum sağ olunnnMerhaba
https://havapersonel.com/konular/turkce-kurul-mulakati-deneyimim.6261/
farklı bir sorunuz olursa yardımcı olayım daha detaylı da yazıcam size müsait olduğumda
kusura bakmayın henüz dönebiliyorum.. sürecinizin olumsuz sonlanmasına üzüldüm ama en azından sağlık kaynaklı olmadıkça denemeye devam edebilirsinizben pazartesi thy kurul olumsuz aldim. sali pgs kurula girdim. ayni soruyu sordular, baska sadece bi firmaya basvurdum ondan da dun olumsuz aldim ama cok uzulmedim onceligim pegasustu. bu hafta da iki ayri firma ilan acmis ama onlara da basvurmadim pegasus istiyorum dedim. bugun olumsuz geldi jsnaksoifichd tabii sebebi bu mudur bilemem sanmiyorum
cevabınız için çoook teşekkür ederim. ancak dönebiliyorum fakat mesajınız o dönem beni o kadar rahatlattı ki direkt böyle bir soru almasam bile en azından kendimi hazır hissedebilmiştim. sürecimde sizin mesajlarınızı özellikle takip ettim herkese inanılmaz yardımcı olmaya çalışıyorsunuz. umarım eğitiminiz sorunsuz bi şekilde biter ve bir an önce mesleğe başlayıp keyfini sürüp kaymağını yiyebilirsinizMerhaba Neden Pegasus sorusuna en iyi cevap Pegasusun personeline verdiği imkanlar, misafirlerine sunduğu kaliteli hizmet, güleryüzlü personeller, Türkiyenin en eski en iyi en kurumsal low-cost şirketi olduğundan dolayı gibi cevaplar vermenizi tavsiye ederim. Başka bir h.yolu firmasının iştirak firmasında çalıştığımdan da bana bu soru "Neden kendi şirketinin kabin bölümünü denemedin?" sorusu geldiğinde çünkü Pegasus istiyordum dediğim an karşıdan hemen "Neden Pegasus?" sorusu geldi çünkü.
Hocam size referans mailinden kaç gün sonra döndünler sağlık içinumuyorum birdahaki alımlarda aramızda olursunuz diyelim...![]()
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.