Pozisyon veya İlan Adı
Tecrübesiz Kabin Memuru KKTC
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

efegenc

Üye
10 Kas 2025
23
6
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhaba,KKTC icin geri donus alan oldu mu benim gibi? bundan sonra beni hangi asamalar bekliyor? Geri donus almayi hic beklemiyordum cok sevindim.

• Like
Tepkiler: Jonethen21
Aynı durumdayız banada dönüş oldu sağlık beyanı yolayıp gönderdim sonraki aşamanın ne olduğunu bilmiyorum . Daha doğrusu süreç nasıl ilerliyor hiç fikrim yok

• Like
Tepkiler: efegenc
olumlu geri dönüş alan arkadaşlar, kktc'de çalışmak için izniniz var mı gibisinden bir soru vardı sanırım. onu ne yaptınız? acaba hayır denildiği zaman olumsuz mu değerlendiriyorlar

olumlu geri dönüş alan arkadaşlar, kktc'de çalışmak için izniniz var mı gibisinden bir soru vardı sanırım. onu ne yaptınız? acaba hayır denildiği zaman olumsuz mu değerlendiriyorlar
bence kesin öyledir çünkü kktc base için personel istiyor bir de izni olmayanlarla uğraşmazlar gibi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.