Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memuru
İlk başta ingilizce sınavı atmadan direkt çağırıyorlar mı yüz yüze mülakata nasıl bir mail geldi
Gittiğiniz ilk gün bir sunum yapılıyor ardından boy kilo ölçümü ve İngilizce-genel yetenek sınavı yapılıyor kağıt üstünde. 50 İngilizce 50 genel yetenek sorusu bulunuyor. Sınavınızı bitirdiğinizde kâğıdınızı teslim edip çıkıyorsunuz. Olumlu olumsuz mail gelmesini bekliyorsunuz ki o da 1 gün içinde geliyor.

siz kurula girdiniz mi? girdiyseniz tecrübelerinizi söyler misiniz?
Evet kurula girdim 1 hafta sonra olumlu geldi. Gayet sohbet havasında geçti, zorlayıcı hiçbir şey yoktu ve mülakatı gerçekleştiren kişiler çok tatlıydı hiç negatif bir enerji vermiyorlar. Önceki iş hayatımdan sorular geldi genel yetkinliklerimden bahsettim. CV üzerinden de sorular geliyor bu şekildeydi. İkametgahımı değiştiremediğim için süreçten çekilmiştim fakat şimdi güncel ilana tekrar başvurdum taşındığım için. Umarım sizin süreciniz de olumlu sonuçlanır.

• Like
Tepkiler: adam123
Evet kurula girdim 1 hafta sonra olumlu geldi. Gayet sohbet havasında geçti, zorlayıcı hiçbir şey yoktu ve mülakatı gerçekleştiren kişiler çok tatlıydı hiç negatif bir enerji vermiyorlar. Önceki iş hayatımdan sorular geldi genel yetkinliklerimden bahsettim. CV üzerinden de sorular geliyor bu şekildeydi. İkametgahımı değiştiremediğim için süreçten çekilmiştim fakat şimdi güncel ilana tekrar başvurdum taşındığım için. Umarım sizin süreciniz de olumlu sonuçlanır.
çok teşekkür ederim umarım her şey gönlünüzce olur

merhabalar bilmediğim için soruyorum ben şu an istanbulda yaşamıyorum pegasustan olumlu aldığım takdirde istanbula taşınacağım ama o süreçte ikametgah istiyorlar mı? bir de ingiliz dili ve edebiyatı mezunu olup çağrılan var mı sanki bölümlerden dolayı da çağrılma işi sarkmış gibi hissediyorum

merhaba temmuzda başvurup hala geri dönüş alamayan var mı? maili var mı acaba pegasusun bu durumu sorabilmek için? şimdiden teşekkür ediyorum :)

• Like
Tepkiler: Üye silindi 4158
merhabalar bilmediğim için soruyorum ben şu an istanbulda yaşamıyorum pegasustan olumlu aldığım takdirde istanbula taşınacağım ama o süreçte ikametgah istiyorlar mı? bir de ingiliz dili ve edebiyatı mezunu olup çağrılan var mı sanki bölümlerden dolayı da çağrılma işi sarkmış gibi hissediyorum
Ben de mütercim tercümanlık mezunuyum yani öyle bir ayrım yapmıyorlar. İkametgah konusunda ise şirketten kabul alıp eğitimler başlayana kadar ayarlamanız gerekiyor diye hatırlıyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.