ingilizce mülakatta neler soruldu acabaça
*
Çay mı mı tercih edrersin kahve mi? Yurt dışına çıktın mı? Dolar hakkında ne düşünüyorsun? Youtube hakkında ne düşünüyorsun? o kadar klasik sorulara çalşmıştım gelen sorular bunlardı :D Mülakattan çıktıktan sonra düşündüm bi kendi kendime lan dedim bunlara cevap verebilirdim niye veremedim? Çünkü oarada sanki peşimizde atlı varmış gibi birsi bekliyor gibi hissediyorsunuz hemen cevap vermeniz lazım gibi düşünüyorsunuz. Halbuki bi dur bi düşün cevap ver,kimse senden hızlı bir cevap beklemiyor. Tgsnin 10 şubatta mülakatına da girdim bu sefer düşündüm rahat bi şekilde daha zor sorulatrı cevapldım. Nasip işte

• Like
Tepkiler: burakben
tgs sınavına girdiniz mi bilmiyorum ama aynı düzen 32 soru 25 soru kelime paragraf boşluk doldurma 6 7 soru listeningdi geçen sene, zor olduğunu düşünmüyorum
maalesef girmedim tgsye sunexpresse girmiştim onda bütün aşamalar vardı grammer listening speaking ve writing şeklindeydi o zaman ajette speking yok anladıgım kadarıyla ama geçen seneymiş sürekli sistemi değiştiriyorlar belki değişmiş olabilir zorluk derecesi nasıldı peki b2 düzeyinde mi?

maalesef girmedim tgsye sunexpresse girmiştim onda bütün aşamalar vardı grammer listening speaking ve writing şeklindeydi o zaman ajette speking yok anladıgım kadarıyla ama geçen seneymiş sürekli sistemi değiştiriyorlar belki değişmiş olabilir zorluk derecesi nasıldı peki b2 düzeyinde mi?
yani b1 b2 diyebilirim writing speaking yoktu sadece listening vardı

İngilizce sınavında 32 soru var sanırım, peki baraj kaç isteniyor? Bilgisi olan var mı?

arkadaşlar merhaba iki sorum olacaktı bilgisi olanlar yardımcı olabilirse cok sevinirim ajet dövmeyi uzun kollu üniforma şartıyla kabul ediyor mu ve ingilizce sınavı nasıl oluyor hangi aşamalar var nasıl ilerliyor diğer şirketler için az çok bilgi paylaşılmış ama ajetle alakalı göremedim
bu konuda net bir bilgisi olan tecrübesi olan var mı ?

Üniforma giyildiğinde dövme görünmüyorsa sorun yok.
Ajet’in sitesindeki görselde kolun bir bölümünden sonra dövme istemediklerini belirtmişler fakat uzun kollu gömlek konusunda pek bir şey belirtmemişler. Eski şirketlerimde böyle sorunlar yaşamamış uzun kollu gömleklerle çalışmıştım. Burada da böyle calışabilir miyiz? Kesin bi bilgi yok çünkü bununla alakalı.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.