Pozisyon veya İlan Adı
Tecrubesiz Kabin Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

iwolae

Üye
29 Tem 2024
35
21
35
Herkese merhaba,
Ben iki hafta oncesinde burun estetigi ameliyati oldum. Tamamen estetik uzerine, kbb gerektirmeyen bir durumdu. Simdi de durumum iyi. Size sorum burun estetigi sonrasi ne kadar sure sonra ucabilirim?
Bana da mail geldi surece dahil edildim, bir senelik saglik sertifikam var onceki sirketim icin almis oldugum. Surecten sifirdan mi gecerim yoksa sadece KBB onayi yeterli midir?

Herkese merhaba,
Ben iki hafta oncesinde burun estetigi ameliyati oldum. Tamamen estetik uzerine, kbb gerektirmeyen bir durumdu. Simdi de durumum iyi. Size sorum burun estetigi sonrasi ne kadar sure sonra ucabilirim?
Bana da mail geldi surece dahil edildim, bir senelik saglik sertifikam var onceki sirketim icin almis oldugum. Surecten sifirdan mi gecerim yoksa sadece KBB onayi yeterli midir?
2hafta sonra uçabilirsiniz, fakat zaten 45 gün eğitim olacağı için sorun olmayacaktır bu süre.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.