Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim de o tarihte umarım güzel geçer ikimizin süreci de. Kaç kilo olmalısın bilmiyorum ama maalesef katılar bu konuda insiyatif tanımıyorlar. O yüzden bir kaç gün kalorili beslenmen iyi olur
Benim de o tarihte umarım güzel geçer ikimizin süreci de. Kaç kilo olmalısın bilmiyorum ama maalesef katılar bu konuda insiyatif tanımıyorlar. O yüzden bir kaç gün kalorili beslenmen iyi olur
sorun olmaz az olan kiloyi dert atmiyor kapinin onunde su sebili var bol bol su ic tuvalete de gitme kilo fazlaligi sorun ama azligi konusunda zaten ucarken alacaksiniz diyorlar ve dert etmiyorlar
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.