Pozisyon veya İlan Adı
AJET Tecrübesiz kabin memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Genel yetenek ve envanterde kamera açılıyor mu? Hrpeak hayır demiş ama anlamadım

Daha bu sabah girdim sınava. İngilizce b1-b2 arasında çok zor değil sadece bir kaç soruda zorluyorlar sakince çözünce gayet kolay geldi bana. Genel yetenek testinde önemli olan zaman yönetimi, 4 alan var sayısal,sözel, grafik-tablo ve görsel mantık tarzı sorular vardı. Sorular çok zor değildi ben yaklaşık 5 yıldır adam akıllı matematik tarzı sorular çözmedim ona rağmen bir şeyler yapabildim. Hangi alanda daha yetenekliyseniz önce onu çözün derim her alandan en azından 2 soru yapın kalanını mantıklı bir şekilde sallamaya çalışın ve zamana dikkat edin derim. Envanter uygulamasında doğru yanlış cevap yok sadece sorular bir biri ile bağlantılı kendinizle çelişmeyin bu sorular yüz yüze olan mülakatı etkiliyebilir.

İngilizce ve genel yetenek testine farklı zamanlarda girilebiliyor mu yoksa testi bitirip hemen yapmak zorunda mıyız? Farklı zamanlarda giren birisi varsa yazabilir mi? Teşekkürler.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.