Hayır. Bütün süreç cuma gününe kadar. İngilizce testine giriyorsun, bittikten sonra genel yetenek testine giriyorsun. İstersen girmeyip bekletip başka bir gün de girebiliyorsun, sana kalmış. Fakat verilen süre hepsini kapsıyor.sinavi gecmemiz halinde genel yetenek sinavi daha sonra gelecek degil mi? yani bu verilen sure cumaya kadar sadece ingilizce sinavi icin gecerli degil mi?
anladim tamamdir cok tesekkur ederimHayır. Bütün süreç cuma gününe kadar. İngilizce testine giriyorsun, bittikten sonra genel yetenek testine giriyorsun. İstersen girmeyip bekletip başka bir gün de girebiliyorsun, sana kalmış. Fakat verilen süre hepsini kapsıyor.
genel yetenek ve envanter testindeki sorular turkce oluyor degil mi ? bu konuda bilginiz var mi acabaHayır. Bütün süreç cuma gününe kadar. İngilizce testine giriyorsun, bittikten sonra genel yetenek testine giriyorsun. İstersen girmeyip bekletip başka bir gün de girebiliyorsun, sana kalmış. Fakat verilen süre hepsini kapsıyor.
Envanter testini hatırlamıyorum ama genel yetenek Türkçe evet. Envanterin de Türkçe olması kuvvetle muhtemelgenel yetenek ve envanter testindeki sorular turkce oluyor degil mi ? bu konuda bilginiz var mi acaba
Bu bilgilendirmeyi paylaştığınız için teşekkür ederim. Aklımdaki soru işaretleri gitti.Aşağıdaki konu okuyarak değerlendirme süreçleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Tüm üyelerimize sürecinde başarılar dileriz.
AJET - Kabin Memurluğu Değerlendirme Süreçleri Hakkında
Herkese merhaba. Aşağıda AJet'in Kabin Memurluğu Değerlendirme Süreçleri hakkında bilgi paylaşımı yapmak istedik. Süreci genel olarak Online ve Genel Müdürlük olmak üzere ikiye ayırabiliriz. Aşağıda detaylı bilgi mevcut. Hepinize süreçlerinizde başarılar diliyoruz. Online Kısım: Uygun bulunan...havapersonel.com
bölümünüz neydi acaba ben turizm rehberliği okuyorum 4. sınıfım o yüzden mi ses
ben eğitim fakültesi mezunuyum. siz ajet career sayfası kısmındaki video cv kısmını tamamladınız mı? belki de o yüzden bir geri dönüş almama ihtimalimiz var.bölümünüz neydi acaba ben turizm rehberliği okuyorum 4. sınıfım o yüzden mi ses yok
ben herhangi bir video gonderiminde bulunmadim. bugun bana da mail geldi. bununla alakali oldugu sanmiyorum malesefben eğitim fakültesi mezunuyum. siz ajet career sayfası kısmındaki video cv kısmını tamamladınız mı? belki de o yüzden bir geri dönüş almama ihtimalimiz var.
ben herhangi bir video gonderiminde bulunmadim. bugun bana da mail geldi. bununla alakali oldugu sanmiyorum malesef
| Görevler | |
| |
| |
| Sertifikalar | |
|
Merhaba, büyük ihtimalle henüz mezun olmadığınız için dönüş olmamıştır.bölümünüz neydi acaba ben turizm rehberliği okuyorum 4. sınıfım o yüzden mi ses yok
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.