Pozisyon veya İlan Adı
AJET Tecrübesiz kabin memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bir de ben önceden girdiğim testte kâğıt katlama soruları çok sorulmuştu. Onlar da bu teste dahil ediliyor. Verilen şeklin yandan bakışı nasıl görünür, kağıt 5 defa katlanırsa işaretlenen bölge kâğıdın neresinde kalır tarzı sorular yani. Bu verdiğim örnekler AJet'in değerlendirme sürecinde sorulacak diye demiyorum ancak aynı platformdan yine genel yetenek testine girmiştim başka bir şirket için. Fikir vermesi açısından söylüyorum.
En azından fikir sahibi oldum teşekkür ederim. Aslında perşembe günü girmeyi planlıyordum iyi oldu genel yetenek testine başka zaman girebilme olanağı.

Herhangi bir bölüm şartı yok. Ben de alâkalı bir bölüm mezunu değilim. Arkadaş son sınıf ise belki ondandır. Belki size de sonradan gönderilir.
İlan şartlarında mevcuttu sanırsam en az lisans veya havacılık ile ilgili bir önlisans programı vs gibi ben alakasız bir ön lisans mezunuyum. Ondan dolayı çok ümidim yok benim ama umarım dediğiniz gibi olur.

Alakasiz bir sorum olacak,kamera acacagiz o yuzden sakali sifirlamali miyiz yoksa sadece yuz yuze olan gorusmeler icin mi onemli…

İngilizce testini bitirdim az önce. Zorlayıcı bir test değil. Okuduğunuzu ve dinlediğinizi anlıyorsanız rahatlıkla geçersiniz.
İngilizce sınavına girip başarısız olduğumuz takdirde birdahaki alımda başvuru yaparsak çağırılır mıyız yoksa başarısız olduğumuz için sürece dahil edilmez miyiz?

Alakasiz bir sorum olacak,kamera acacagiz o yuzden sakali sifirlamali miyiz yoksa sadece yuz yuze olan gorusmeler icin mi onemli…
Gerek olduğunu düşünmüyorum ben dostum. Kamera güvenlik dolayısıyla açılıyor. Zaten değerlendirmeler de hrpeak üzerinden yapılıyor, bunu talep eden taraf hrpeak yani.

• Like
Tepkiler: gunes
Şimdilik kesmenize gerek yok, sürecinizde başarılar dileriz.
İngilizce sınavına girip başarısız olduğumuz takdirde birdahaki alımda başvuru yaparsak çağırılır mıyız yoksa başarısız olduğumuz için sürece dahil edilmez miyiz?
İngilizce sınavına girip başarısız olursanız, açılacak bir sonraki ilanın şartlarını karşılamanız durumunda sürece dahil edilirsiniz. Sürecinizde başarılar dileriz.

• Like
Tepkiler: cemphfdd ve Dilann

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.