Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

fzy

Üye
6 Tem 2025
219
87
5
Meslek
Kabin
Merhaba arkadaşlar ☺️

Başvuru sürecim bittiğine göre sizlerle tarihleriyle birlikte sürecimi paylaşmak istedim. Süreci devam eden arkadaşlar için yol gösterici olur belki.

17 Haziran 2025 - Başvuru
8 Temmuz - Online İngilizce Testi
24 Temmuz - Video Bazlı Yetkinlik Değerlendirmesi (İngilizce)
(Bu arada bir yerde sisteme belgelerimi yükledim)
24 Ağustos - Online Envanter Değerlendirmesi
27 Ağustos - Mülakat (Fakat burada kilom fazla çıktığı için diğer aşamalara geçemeden oradan ayrıldım)
25 Eylül - İkinci Mülakat Günüm (Bu seferde tüm adımları tamamladım)
4 Ekim - Kuruldan Olumlu Mail
10 Ekim - Ön Değerlendirme Muayenesi (Aynı gün 1-2 saat içinde olumlu mail aldım)
17 Ekim - İşe Giriş Muayenesi
22 Ekim - İş Teklifi Mektubu
10 Kasım - İlk Eğitim Günü

Bu süreçte çok zorlandığım, umudumu yitirdiğim zamanlar yaşadım fakat çok isteyince oluyor. Zorlanan, umudunu yitirmiş gibi hissedenler varsa emin olun başaracaksınız.

Herkese iyi dileklerimle… ☺️

Merhaba arkadaşlar ☺️

Başvuru sürecim bittiğine göre sizlerle tarihleriyle birlikte sürecimi paylaşmak istedim. Süreci devam eden arkadaşlar için yol gösterici olur belki.

27 Ağustos - Mülakat (Fakat burada kilom fazla çıktığı için diğer aşamalara geçemeden oradan ayrıldım)
10 Ekim - Ön Değerlendirme Muayenesi (Aynı gün 1-2 saat içinde olumlu mail aldım)

Bu süreçte çok zorlandığım, umudumu yitirdiğim zamanlar yaşadım fakat çok isteyince oluyor. Zorlanan, umudunu yitirmiş gibi hissedenler varsa emin olun başaracaksınız.

Hayırlı uğurlu olsun😍Darısı bizim basımıza🙏

Tebrikler. Kurul sonucunuz 10 günde gelmiş. Sizce kuruldan 2 hafta sonra daha mesaj gelmemesini nasıl yormalıyız? İyiye mi kötüye mi

Tebrikler. Kurul sonucunuz 10 günde gelmiş. Sizce kuruldan 2 hafta sonra daha mesaj gelmemesini nasıl yormalıyız? İyiye mi kötüye mi
Teşekkürler 🙏🏻 THY’nin süreci nasıl yönettiğini çok anlamadım açıkçası. Ama başvuru sırasına göre hareket ettiklerini biliyoruz. Kurulda “3-4 hafta içinde tarafınıza mail gelecek” deniyor. Yani daha zamanınız var. Olumsuz mail gelmediği sürece umudunuzu kaybetmeyin. Bence geriye yönelik de değerlendirme yapıyorlar. Belki çok emin olduklarına önceden mail atıyor olabilirler. Ama bunlar benim tahminlerim. İki hafta içinde maili alırsınız bence ☺️

• Love
Tepkiler: Birumutuçmak
Merhaba arkadaşlar ☺️

Öncelikle tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim. Bu süreçte ingilizce ile ilgili nasıl çalışmalar yaptınız anlatır mısınız?

Hayırlı olsun. Merak ettim sorun olmayacaksa bir ayda kaç kilo vermeniz gerekti ve nasıl verdiniz?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.