Pozisyon veya İlan Adı
Cadet
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

anathema

Üye
25 Eki 2025
56
15
5
Meslek
Kokpit
Merhaba,

2021 yılına ait 1 adet psikiyatri ziyaretim bulunuyor, F41, anskiyete tanısı ile birlikte düşük dozda sakinleştirici verildi. İlaçları satın almadım. Epikrizde bir süredir huzursuzluk, hazım şikayeti, fobik tablo yazıyor.
Doktorum silmek konusunda yardımcı olacağını söyledi, yöntem nasıl olacak, gidip kendisine nasıl bir yazı yazdırmalıyım?
En önemlisi tanı silinince e nabız ziyareti silinmeyecek mi? Yani THY hekimi görüp, epikriz her şekilde talep etmeyecek mi?
Yardımlarınız, deneyimleriniz, fikirleriniz çok önemli, yarına kadar vaktim kaldı.

Merhaba,

2021 yılına ait 1 adet psikiyatri ziyaretim bulunuyor, F41, anskiyete tanısı ile birlikte düşük dozda sakinleştirici verildi. İlaçları satın almadım. Epikrizde bir süredir huzursuzluk, hazım şikayeti, fobik tablo yazıyor.
Doktorum silmek konusunda yardımcı olacağını söyledi, yöntem nasıl olacak, gidip kendisine nasıl bir yazı yazdırmalıyım?
En önemlisi tanı silinince e nabız ziyareti silinmeyecek mi? Yani THY hekimi görüp, epikriz her şekilde talep etmeyecek mi?
Yardımlarınız, deneyimleriniz, fikirleriniz çok önemli, yarına kadar vaktim kaldı.
ben de aynı durumdayım cevap bekliyorum ve doktora nasıl ulaştınız, hastaneye mi gittiniz ve ne söylediniz tam olarak silmeyi kabul etti

Merhaba,

@admin @rsi Hocam bu durum hakkında değerli görüşleriniz nelerdir?

Merhaba,

Merhaba, hem tanı hem e-nabız ziyareti birlikte silinmiyor diye biliyorum. Yani dediğiniz gibi tanı gözükmese de ziyaret gözükeceği için her şekilde epikriz raporu teslim etmeniz beklenilir. Bu nedenle tanıyı sildirmenizin de pek bir manası kalmaz. Benim burda tavsiyem eğer gerçekten tamamen iyileştiyseniz ve bu tanının geçerliliği kalmadıysa aynı doktorunuzdan bu durumu ispatlar nitelikte yani ruh sağlığınızın yerinde olduğuna dair bir kağıt alırsanız en azından işinize yarayabilir belki diye düşünüyorum.

• Like
Tepkiler: archnova
epikriz raporunu uzaktan alma şansımız var mı acaba ? ben de antalyada bi psikiyatriye gittim ama artık istanbuldayım mesela nası alabilirim epikiriz raporumu?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.