Pozisyon veya İlan Adı
Cadet
doktor kendisine herhangi bir yazı gelmedikçe sehven yazı yazmayabilir öncesinde il sağlık müdürlüğünden doktora yazı gitmesi için talepte bulunabilirsiniz

doktor kendisine herhangi bir yazı gelmedikçe sehven yazı yazmayabilir öncesinde il sağlık müdürlüğünden doktora yazı gitmesi için talepte bulunabilirsiniz
Benim doktorum eskiden özel hastanedeydi şimdiyse kendi kliniğini açmış. Süreç nasıl oluyor biliyor musunuz?

ben yıllar önce kolluk kuvtlerinin mülakatların a girerken fii zamanda doktr sacma bir tanı grmişti. yazdım doktora özel klinik açmış yeniden değerlendirilmesi gerek dedi. psikolog bölümü olduğu için havaya baksan sorunlu teşhisi koyabilir. çok ucu açık bir bölüm . ben zataen kazanamamıştım bi sorun olmadı :)

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.