Ritalin paxera lustral dideral 5 sene önce kısa süreli reçeteli kullanmıştım, doktor çok üzerine düştü ama kısa süreli olduğu için ve TDP olduğu için sorun yaratmadı, işbaşı onayladı, bilginiz olsun belli olmaz sizinde

Ritalin paxera lustral dideral 5 sene önce kısa süreli reçeteli kullanmıştım, doktor çok üzerine düştü ama kısa süreli olduğu için ve TDP olduğu için sorun yaratmadı, işbaşı onayladı, bilginiz olsun belli olmaz sizinde
Ne sordu mesela sizlere ?

Paxera ve lustral aynı reçete değil muhtemelen

Ne sordu mesela sizlere ?
Sikayetlerimi, neden kullanmak istediğimi, ne kadar süre kullandığımı, suanki durumumu, aklınıza gelebilecek her detayını hem 7 hekim raporunda psikiyatri doktoru, hemde muayenede doktor sordu sorusturdu. Uzun süredir kullanmadım ve kısa süre kullanmistim, TDP olduğu için ve sorunlarim geçtiği için sorun etmediler bence.

Sikayetlerimi, neden kullanmak istediğimi, ne kadar süre kullandığımı, suanki durumumu, aklınıza gelebilecek her detayını hem 7 hekim raporunda psikiyatri doktoru, hemde muayenede doktor sordu sorusturdu. Uzun süredir kullanmadım ve kısa süre kullanmistim, TDP olduğu için ve sorunlarim geçtiği için sorun etmediler bence.

Bu ilaçları hastaneden aldığınız heyet raporunda belirttiler mi peki psikiyatri servisi not düşüyor mu

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.