Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Hayırlı olsun .
Umarım totem işe yarar,hepimiz nasiplenmiş oluruz😅😅
O kadar aynıyım ki hepinizle içimden gelen sese de çok inanıyorum bence giricez ama yılın sonlarına doğru olucak bu içimden bir ses bu senenin bu şekilde olacağını söylüyor ama asla olmayacağını vs bu tarz bi duygu hissetmiyorum zaten mantıklı olanda alım illaki olacağı için 2027de bizi yılın sonuna doğru çağırmaları bende işime odaklanıyorum bir gün mail geldiğinde çok mutlu olmak istiyorum endişe ve stresten bitmiş değil öyle yaptığımdan beri baya rahatım bu arada inancımda hiç kaybolmadı sadece şimdi zamanı değil ama belki yârın mantığımı koruyorum

Selamlar tgs de -forumdan gördüğüm kadarıyla- küçük bir grupa da olsa dönüş yapılmış, hali hazırda bir alım yok ama herhalde havuzdaki kişilerle iletişim sağlanmış belki sizin için de süreç bu şekilde ilerler. Elbette yerle kabin arasında müthiş bir bağlantı yok ama en azından durdurulan bir süreç geri başlatılmış aniden, sizlerde umudunuzu kaybetmeyin her şey olabilir diye düşünüyorum herkese iyi haftalarrr

Selamlar tgs de -forumdan gördüğüm kadarıyla- küçük bir grupa da olsa dönüş yapılmış, hali hazırda bir alım yok ama herhalde havuzdaki kişilerle iletişim sağlanmış belki sizin için de süreç bu şekilde ilerler. Elbette yerle kabin arasında müthiş bir bağlantı yok ama en azından durdurulan bir süreç geri başlatılmış aniden, sizlerde umudunuzu kaybetmeyin her şey olabilir diye düşünüyorum herkese iyi haftalarrr
Ben hali hazırda tgs’de çalışıyorum evet dediğiniz doğru çok az sayıda yeni personel geliyor tabiki ihtiyaca göre, Umarım kabin içinde olur. Buarada haftasonu attığım maile geri dönüş sağlandı .

Daha önce tarafınıza iletilen bilgilendirme mailinde belirtilmiş olduğu üzere ,1 yıl içerisinde kabin ekibine ihtiyaç duyulması halinde sizlerle iletişime geçilecektir.

Ben hali hazırda tgs’de çalışıyorum evet dediğiniz doğru çok az sayıda yeni personel geliyor tabiki ihtiyaca göre, Umarım kabin içinde olur. Buarada haftasonu attığım maile geri dönüş sağlandı .

Daha önce tarafınıza iletilen bilgilendirme mailinde belirtilmiş olduğu üzere ,1 yıl içerisinde kabin ekibine ihtiyaç duyulması halinde sizlerle iletişime geçilecektir.
Klasik

• Like
Tepkiler: sunny
pegasus kabin adaylarına dönüşe başlamış sevindim açıkcası pegasus yaptıysa tk da dönecektir haydi bakalım şansımız bol olsun

İhtiyaç olursa tabi 🥲
tabi ki bilemeyiz düz mantık düşünürsek thy pegasusun kaç katı bilemem ama onların ihtiyacı varsa illa ki thy de büyüme planları doğrultusunda alım yapacaktır yani inşallah :) trump ta biraz raht dursa keşke

tabi ki bilemeyiz düz mantık düşünürsek thy pegasusun kaç katı bilemem ama onların ihtiyacı varsa illa ki thy de büyüme planları doğrultusunda alım yapacaktır yani inşallah :) trump ta biraz raht dursa keşke
Gerçekten trump lütfen biraz uslu dur ya 😂😂

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.