Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Kmadayı77

Üye
14 Eki 2025
100
69
5
İstanbul
Meslek
Yer Hizmetleri
Herkese selamlar,

Çok uzun zaman oldu buraya yazmayalı süreci bırakıp düşünmemeye çalıştığım için, bize söylenen 6-9 ayın 7. ayına girmiş bulunmaktayız. Buna istinaden bugün bir mail atmayı düşünüp attım İK birimlerine ama mail adreslerindeki posta kutusu dolu olduğu için mailim iletilmedi .
Durumlarınız nasıl arkadaşlar ben eskisi kadar sürekli takip vs edemiyorum kendi mental sağlığım için açıkcası ama halen umutluyum çünkü bizlere olumsuz hiçbir geri dönüş sağlanmadı.

Sizler ne düşünüyorsunuz biraz yedek adayları canlandırmak istiyorum 😅 ve gerçekten kaç kişi olduğumuzu merak ediyorum

Merhabalar,

Ben de merakla bekliyorum, sürekli takip ediyorum ama herhangi bir gelişme yok. Dönemsel olarak sektör iyiye gitmiyor anladığım kadarıyla. Eninde sonunda bir alım olacak ama umudum en erken sürede bizim de mülakat sürelerimiz dolmadan alımın olması :)

• Like
Tepkiler: Kmadayı77
Merhabalar,

Ben de merakla bekliyorum, sürekli takip ediyorum ama herhangi bir gelişme yok. Dönemsel olarak sektör iyiye gitmiyor anladığım kadarıyla. Eninde sonunda bir alım olacak ama umudum en erken sürede bizim de mülakat sürelerimiz dolmadan alımın olması :)
Evet bende aslında merakla bekliyorum ama elimden geldiği kadar düşünmeyip zamana bırakıyorum. Fakat belirsizlik ve herhangi bir bilgilendirme alamamak gerçekten yorucu şu geçen 7 aylık süreçte farklı işleri düşünen fakat buna kabinden kaynaklı başlayamamış birkaç kişi gördüm forumda . Umarım çok daha iyiye gider diye umuyorum

Herkese selamlar,

Çok uzun zaman oldu buraya yazmayalı süreci bırakıp düşünmemeye çalıştığım için, bize söylenen 6-9 ayın 7. ayına girmiş bulunmaktayız. Buna istinaden bugün bir mail atmayı düşünüp attım İK birimlerine ama mail adreslerindeki posta kutusu dolu olduğu için mailim iletilmedi .
Durumlarınız nasıl arkadaşlar ben eskisi kadar sürekli takip vs edemiyorum kendi mental sağlığım için açıkcası ama halen umutluyum çünkü bizlere olumsuz hiçbir geri dönüş sağlanmadı.

Sizler ne düşünüyorsunuz biraz yedek adayları canlandırmak istiyorum 😅 ve gerçekten kaç kişi olduğumuzu merak ediyorum
maalesef ben son attığım maile hiçbir şekilde dönüş alamadım tk da bir geliştirmeci arkadaşıma sorduğumdada net birşey olmadığını ve iknın şuan alım olmadığı için en rahat departman olduğunu söyledi ben de artık saldım arada linkedine girmek dışında kontrol edesim dahi gelmiyor bizi çok yüksek ihtimalle alacaklar ama kaç ay içinde maalesef tahmin etmek çoooook zor

maalesef ben son attığım maile hiçbir şekilde dönüş alamadım tk da bir geliştirmeci arkadaşıma sorduğumdada net birşey olmadığını ve iknın şuan alım olmadığı için en rahat departman olduğunu söyledi ben de artık saldım arada linkedine girmek dışında kontrol edesim dahi gelmiyor bizi çok yüksek ihtimalle alacaklar ama kaç ay içinde maalesef tahmin etmek çoooook zor
Gerçekten hem Yönetim değişikliği hemde ortadoğudaki savaşın bizim süreçlerin üstüne gelmesi büyük bi talihsizlik oldu, En azından mail ile bizlere şu tarihten itibaren diye bir bilgilendirme gelse herkes ona göre işlerini güçlerini halledebilse güzel olur

Gerçekten hem Yönetim değişikliği hemde ortadoğudaki savaşın bizim süreçlerin üstüne gelmesi büyük bi talihsizlik oldu, En azından mail ile bizlere şu tarihten itibaren diye bir bilgilendirme gelse herkes ona göre işlerini güçlerini halledebilse güzel olur
büyük ölçüde yönetimin payı var alımın gecikmesinde savaştan kârlı çıkan tek şirketin bu kadar ketum olması sinir bozucu sorsan her gün rapordan birileri fesih alıyo, eyt, doğum hatta çok üzülerek uçucudan vefat edenler bile oldu nereye kadar almadan dayanabilecekler bilmiyorum ama bilerek geciktiriyorlar ona eminim aynı iştirakte sunexpress linkedinde stajları iptal etmesine rağmen her gün stajyer dolduruyor tamamen şuan ikdaki birinin aklına gelip toplantıda ‘yedekler vardı’ minvalinde hatırlatmasıyla bize haber yollayacaklar üzücü ama böyle

• Like
Tepkiler: oylesineiste1

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.