Merhaba , ben de nisan ayında mülakata girmiştim gelir yönetimi için. Görüşmede ik herkese aynı anda dönüş yapacağız olumlu/olumsuz demişti.
Şuan aynı süreçte olan 3-4 kişi daha var bildiğim. Onlarada herhangi dönüş gelmedi. O yuzden şuana kadar yapmamaları olumsuz olduğu anlamına gelmiyor bence :) Ayrıca olumsuz olanlar olduğunda başka pozisyon ya da iştirakler için teklif yapılan arkadaşlarım oldu. Olumsuz diye dönüş geldi 1-2 ay sonra aynı pozisyon için turkısh cargo dan teklif aldı.

Merhaba , ben de nisan ayında mülakata girmiştim gelir yönetimi için. Görüşmede ik herkese aynı anda dönüş yapacağız olumlu/olumsuz demişti.
Şuan aynı süreçte olan 3-4 kişi daha var bildiğim. Onlarada herhangi dönüş gelmedi. O yuzden şuana kadar yapmamaları olumsuz olduğu anlamına gelmiyor bence :) Ayrıca olumsuz olanlar olduğunda başka pozisyon ya da iştirakler için teklif yapılan arkadaşlarım oldu. Olumsuz diye dönüş geldi 1-2 ay sonra aynı pozisyon için turkısh cargo dan teklif aldı.
Ben teknik bölüm için kurul mülakatına girmiştim, tahmin ediyorum ki bazı adaylar için sağlık kontrolü yapılıyor. Ama sadece tahmin..

Olumsuz dönüş yapıp turkish cargo için kendileri mi aradılar tekrar? Orasını anlamadım

Merhabalar herkese,

Ocak ayında başvuru sonrası sırasıyla genel yetenek ve ingilizce, video mülakat, İngilizce mülakat, kurul mülakatı gibi süreçler oldu, kurul mülakatından ortalama 1.5 ay sonra değerlendirmelerin devam ettiğine dair mail geldi. Sizce durum nedir? Olumlu dönüş alan varmı? Olumsuz dönüş alan varmı? Aynı maili alan varmı?
Hocam online ingilizce mülakattan sonra anket geldi mi ? ve mülakattan kaç gün sonra cevap aldınız

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.