Pozisyon veya İlan Adı
Yer Operasyon Eğitmen Adayı
Merhaba, sadece olumlulara mı dönüş oluyor acaba. Olumsuz dönüş alan oldu mu ?

Selamlar, olumlu alan arkadaşlar hangi birimden başvurdular acaba? ve henüz dönüş almayanları süreci olumsuz oldu sanırım..

Selamlar, olumlu alan arkadaşlar hangi birimden başvurdular acaba? ve henüz dönüş almayanları süreci olumsuz oldu sanırım..
kısım kısım mail atıcaklardır belki bilemiyorum,çünkü şahsen bana mail gelmedi henüz. başkaları da bu mevzuda yorum yazmamış bakalım yeni haftada belli olur nasipse

Bana da henüz olumlu ya da olumsuz mail gelmedi. Yolcu hizmetleri, harekat vb. farklı adaylar var. Belki de bölüm bölüm dönüşler olacaktır. Sabırla beklemekte fayda var.

• Like
Tepkiler: Üye silindi 19182
Merhabalar arkadaşlar, mülakat daveti alan/mülakatı bitirmiş olan arkadaşlarımız var mı ? Süreç hakkında bilgisi olanlar detaylandırırsa seviniriz.

• Like
Tepkiler: Üye silindi 19182

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.