Pozisyon veya İlan Adı
Yer Operasyon Eğitmen Adayı

Air11

Üye
23 Ağu 2025
17
3
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Süreç hakkında bilgi vermek isteyen var mı? Ben suan İngilizce mülakat aşamasındayım.

Süreç hakkında bilgi vermek isteyen var mı? Ben suan İngilizce mülakat aşamasındayım.
Sanırım sizin de tamamlanmıştır süreciniz şuan, envanter ve yüzyüze mülakat için ben de bilgi bekliyorum. Ne zaman gelebileceğini bilen var mı?

Sanırım sizin de tamamlanmıştır süreciniz şuan, envanter ve yüzyüze mülakat için ben de bilgi bekliyorum. Ne zaman gelebileceğini bilen var mı?
Hayır. Ben de bilgi bekliyorum tahminen birkaç güne haber gelir olumlu veya olumsuz

Arkadaşlar süreç nasıl işledi? İngilizce mülakat nasıldı? Geri dönüş var mı?

Arkadaşlar selam, bugün haber gelir diye bekliyordum ancak gelmedi, çok başvurabilen sayısı da yok heralde. Sizlerin bilgisi var mı?

• Like
Tepkiler: Üye silindi 19182
Merhaba evet bana da geldi. Kişilik envanterinden sonra sunum kısmı hakkında bilgi verebilecek olan varmı?

• Like
Tepkiler: Eğitmen1

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.