Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

nerissa252

Üye
3 Ocak 2025
44
15
35
Merhaba, ben haftaya lisans programından sınavlarımı verip mezun oluyorum tabi bunun e-devlete işleme süresini tam bilmiyorum ama bu süreçte THY kabin memurluğu ilanına başvursam problem olur mu ? Bu konuda bilgisi olan var mı ?

Merhaba, ben haftaya lisans programından sınavlarımı verip mezun oluyorum tabi bunun e-devlete işleme süresini tam bilmiyorum ama bu süreçte THY kabin memurluğu ilanına başvursam problem olur mu ? Bu konuda bilgisi olan var mı ?
Dün yayımladıkları aşağıda paylaştığım duyuruya göre başvuru yaptığınız tarihte şartları karşılamış olmanız gerekiyor.

Take-Off Cabin ilanlarımız kapsamında yapılacak değerlendirmelerde, başvuru tarihinde ilan kriterlerinde belirtilmiş olan mezuniyet şartına göre önlisans veya lisans mezuniyetinin tamamlanmış olması ve bunu belgeleyen mezuniyet belgesinin sisteme yüklenmesi gerekmektedir.

Bu doğrultuda, başvuru tarihi itibarıyla önlisans/lisans mezuniyetini tamamlamış olan adayların başvuruları geçici mezuniyet belgeleri/ E-Devlet'ten aldıkları mezuniyet belgeleri ve transkriptlerini sisteme yükleyerek yapmaları durumunda kabul edilecektir.

Aynı durum bende de var sınavlarımı verdim sadece mezuniyeti bekliyorum nasıl bir yol izleyebiliriz?

Bu konuyla alakalı nihai duyuru da yapılmış oldu. Tüm üyelerimize duyurulur.

Kariyer sayfamızda yayınlanan tüm ilanlara yapılacak başvurularda, başvuru tarihi itibarıyla ilanda belirtilen mezuniyet şartının (önlisans/lisans) sağlanmış olması ve bunu belgeleyen mezuniyet belgesinin sisteme yüklenmesi gerekmektedir.

Bu doğrultuda, başvuru tarihi itibarıyla önlisans/lisans mezuniyetini tamamlamış olan adayların başvuruları aşağıdaki belgeleri yüklemeleri durumunda kabul edilecektir.
• Not Dökümü Belgesi (Transkript)
• Mezuniyet Belgesi (E-Devlet üzerinden alınması gerekmektedir.)
• Geçici Mezuniyet Belgesi (Mezuniyet Belgesi E-Devlet’e henüz yansımamış adaylar için)

Bilgilerinize sunar, ilginiz için teşekkür ederiz.

• Like
Tepkiler: admin

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.