Merhaba, take off jr’da inovasyon ve teknoloji fonksiyonununa başvurdum. Sitedeki açıklamaları okudum fakat bu fonksiyon hakkında biraz daha bilgi almak istiyorum. Ben elektrik elektronik mühendisliği mezunuyum ve yazılım alanında da tecrübeliyim. Bu fonksiyonda teknik bir pozisyonda olmayacağımın farkındayım fakat yazılım bilgimin veya bölüm diplomamın işe yarayacağı pozisyonlar var mı acaba? Bu fonksiyondaki iş pozisyonları veya titlelara örnek verebilir misiniz?

arkadaşlar daha önceden take off jr ile işe başlayan bir arkadaş varsa yazabilir mi? Süreçle ilgili Birkaç önemli sorum olacaktı ulaşalabileceğim bir yetkili bulamadım

Arkadaşlar sorunuzu açık bir şekilde sormazsanız cevap alamazsınız.
Sorumu yukarıda yazmıştım aslında tekrar bırakıyorum aşağıya, biraz pozisyona ve bölüme özel bir soru olduğu için tek tek ulaşarak cevap alabilirim belki diye düşünmüştüm
Merhaba, take off jr’da inovasyon ve teknoloji fonksiyonununa başvurdum. Sitedeki açıklamaları okudum fakat bu fonksiyon hakkında biraz daha bilgi almak istiyorum. Ben elektrik elektronik mühendisliği mezunuyum ve yazılım alanında da tecrübeliyim. Bu fonksiyonda teknik bir pozisyonda olmayacağımın farkındayım fakat yazılım bilgimin veya bölüm diplomamın işe yarayacağı pozisyonlar var mı acaba? Bu fonksiyondaki iş pozisyonları veya titlelara örnek verebilir misiniz?

Sorumu yukarıda yazmıştım aslında tekrar bırakıyorum aşağıya, biraz pozisyona ve bölüme özel bir soru olduğu için tek tek ulaşarak cevap alabilirim belki diye düşünmüştüm

Yazılım ile alakalı turkish technology ilanlarına başvuru yapabilirsiniz. Take off da genelde sizin istediğiniz değil onların size uygun gördüğü birimlerde istihdam ediliyorsunuz.

Yazılım ile alakalı turkish technology ilanlarına başvuru yapabilirsiniz. Take off da genelde sizin istediğiniz değil onların size uygun gördüğü birimlerde istihdam ediliyorsunuz.
Take off ile bilgisayar mühendisi olarak giremez miyiz anlayamadım? İlla turkish technology mi olmak zorunda.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.