Pozisyon veya İlan Adı
Take off jr
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Üniversite özel açıldı ve bölüm şartı vardı sanırım
Evet öyleydi ama zaten İstanbul'daki tüm kalburüstü üniversiteler vardı diye hatırlıyorum. Çok da seçmece değildi.
Evet haklisiniz, actiklarinda da sacma sapan insanlari aliyorlar, asla adil bir sekilde ilerlenmiyoe surec :)
Genel olarak süreci ben de adil bulmamıştım fakat saçma sapan insan demek de biraz ayıp kaçabilir sanki :D

Evet öyleydi ama zaten İstanbul'daki tüm kalburüstü üniversiteler vardı diye hatırlıyorum. Çok da seçmece değildi.

Genel olarak süreci ben de adil bulmamıştım fakat saçma sapan insan demek de biraz ayıp kaçabilir sanki :D
Hakkiyla giren de vardir elbette, sozum tabi ki onlara degil ama kendi cevremden de bildigim uzere yazacaklari bir maili bile translate kullanarak yazanlar calisiyor suan orada, giris surecleri de hic adil degildi :)

Hakkiyla giren de vardir elbette, sozum tabi ki onlara degil ama kendi cevremden de bildigim uzere yazacaklari bir maili bile translate kullanarak yazanlar calisiyor suan orada, giris surecleri de hic adil degildi :)
Ben de çok saçma elenmiştim açıkçası fakat çok kafaya takmadım sürecin aşağı yukarı nasıl yürütüldüğünü bildiğim için.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.