Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

bero

Üye
17 Ara 2023
52
7
35
17 kasımda mülakata girdim. O günden beri hiçbir mail yok. Beni unuttular mı? Aynı durumu yaşayan arkadaşım var mı? Take off cabin hizmet sektörü üzerinden olumlu-olumsuz dönüş alan arkadaşlarım mülakat günlerini ve dönüş tarihini paylaşabilirler mi rica etsem? Hazirandan beri bekliyorum o kadar yoruldum ki artık. Bi cevap gelsin lütfen

Aynı şekilde banada ne olumlu ne olumsuz mesaj geldi 17 kasım 8:30 da girmiştim

Ben de 20’sinde girdim ve henüz dönüş alamadım. Aynı tarihte girip olumlu dönüş alan vardı sanırım. Olumsuz yanıt alana ise denk gelmedim. Bize topluca olumsuz yanıt gönderecekler sanıyorum..

Ben de 20’sinde girdim ve henüz dönüş alamadım. Aynı tarihte girip olumlu dönüş alan vardı sanırım. Olumsuz yanıt alana ise denk gelmedim. Bize topluca olumsuz yanıt gönderecekler sanıyorum..
Olumsuz dönüş alanlar da var, burada görmüştüm daha önce. Son ana kadar olumlu düşünme taraftarıyım, belki bir havuz vs oluşturuyor olabilirler.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.