Doktorun tanıyı koyduğu tarihi yazarak sehven tanı koyduğuna dair yazı yazması yeterli olacaktır zaten doktorlar genelde prosedürlere hakim oluyor zorluk çıkarmazsa nasıl yapılması gerektiğini zaten onlar daha iyi biliyor elimde örnek bir yazı yok. O yazıyla birlikte talep formunu doldurdum daha sonra il sağlıkta yine benim bir dilekçe yazmamı istediler toplamda 3 evrak verdim. Zaten İl Sağlıktan yine doktoru arayıp teyit alıyorlar sonra süreç başlıyor. Ayrıca şunu belirtmek isterim aslında bende tanı değiştirme olarak başvurmuştum doktordan da o şekilde yazı alıp dilekçemde o şekilde talepte bulunmuştum ama değiştirmek yerine silmişler. Ama değiştirme yapacaksanız da sildirecekseniz de ilk tanıyı sehven koyduğunu yazması gerekiyor.Ben ilk önce tanı değiştirmesini talep edicem doktordan muhtemelen de belki tanı sildirme olayını da rica edebilirim. Bunun için gerekli olan sehven yazısının örneğini sizden ricam bu gönderinin altına ekleyebilir misiniz ? Yukarıda da belirttiğim gibi benim gittiğim doktor biraz yaşlı belki uğraşmak istemeyebilir ondan dolayı bari elimde hazır olarak gidersem sadece imzasını alır çıkarım diye düşündüm, tanı değiştirme olayını yapmazsam.
Ve ek olarak bu sehven yazısından sonra tanı silme talep formunu doldurup dilekçe ile beraber sağlık müdürlüğüne başvurdunuz değil mi ayriyeten ekstra birşeye gerek yok ? Çok soru sordum kusura bakmayın internette bayağı bilgi yazan yer var evet ama tabi ki bunu deneyimleyen birisinden dinlemek daha iyi olur.