Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

mikasa3728

Üye
4 Kas 2025
3
0
0
Meslek
Kabin
Merhabalar online mülakattan sonraki süreç nasıl tamamlamıyor
İk ya belgeleri yükledikten sonra mı yüz yüze çağırıyor?
Sağlık Mülakatı Süreci Nasıl? Mülakattan sonrasında ayrı bir gün mü veriliyor?
Sağlık Raporu için sanırım bir bilgilendirme yapıyorlarmış süreci bilen anlatabilir mi?
Boy ve Kiloyla ilgili durum nasıl oluyor çok mu katılar
Boyum tutuyor ama kilomdan emin değilim almaya çalışıyorum ama bir iki kilo sıkıntı olur mu?
ŞEHİR DIŞINA ÇIKICAĞIM DA BU SÜREÇLER ARASINDA ZAMAN VAR MI BİRİSİ CEVAP VERİRSE SEVİNİRİM

Merhabalar online mülakattan sonraki süreç nasıl tamamlamıyor
İk ya belgeleri yükledikten sonra mı yüz yüze çağırıyor?
Sağlık Mülakatı Süreci Nasıl? Mülakattan sonrasında ayrı bir gün mü veriliyor?
Sağlık Raporu için sanırım bir bilgilendirme yapıyorlarmış süreci bilen anlatabilir mi?
Boy ve Kiloyla ilgili durum nasıl oluyor çok mu katılar
Boyum tutuyor ama kilomdan emin değilim almaya çalışıyorum ama bir iki kilo sıkıntı olur mu?
ŞEHİR DIŞINA ÇIKICAĞIM DA BU SÜREÇLER ARASINDA ZAMAN VAR MI BİRİSİ CEVAP VERİRSE SEVİNİRİM
Merhaba, belgeleri yükledikten bir süre sonra mail geliyor, boy kilo, dövme yara izi vb kontrolü, ing mülakat ve kurul mülakatına çağırıyorlar. 4-5 kilo fazla veya azsa süre veriyolar, bir arkadaşımın 4 kilo fazlası vardı aralıkta çağırdılar tekrar gidecek. Kendi boy kilo ölçümüm sırasında bir arkadaşın 15 kilo fazlası vardı elendi. Yani sizin 1-2 kilo eksiğiniz varsa zaman verirler tekrar gel derler. Siz gitmeden almaya çalışın. Zaten boy kilo, ing mülakat aşamalarını geçerseniz söylüyolar, en son kurul mülakatına giriyosunuz onun sonucu da 2-3 haftaya gelir diyolar ama bana 3 gün sonra geldi ön muayeneye çağırdılar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.