Pozisyon veya İlan Adı
Take-Off Cabin (Tecrübesiz) Kadın

etijinim

Üye
22 Tem 2025
3
0
0
Meslek
Kabin
Merhaba, 13 Temmuz'da "Take-Off Cabin (Tecrübesiz) Kadın" ilanına başvurmuştum. Başvurumdan beri, başvurumun onaylandığına dair bir mail almadım. Herkes Online İngilizce aşamasını tamamlamış sanki. Bir problem mi var acaba, ilgili birime mail atmam gerekir mi? Mail adreslerini biliyor musunuz? :(

Evet ben de temmuz başında tecrübesiz ilana başvurdum yine aynı şekilde mail gelmedi. Mail gelenlerin hepsi haziranda mı başvurmuştu acaba?

Evet ben de temmuz başında tecrübesiz ilana başvurdum yine aynı şekilde mail gelmedi. Mail gelenlerin hepsi haziranda mı başvurmuştu acaba?
daha sonradan basvurdugunuz icin henuz mail gelmemistir buyuk ihtimalle cunku su an sinava girenlerin cogu ilanin acildigi ilk gunlerde basvuranlar mesela ben 17 haziran yani ilk gunde basvurdum

• Like
Tepkiler: etijinim ve tokito
Merhaba, 13 Temmuz'da "Take-Off Cabin (Tecrübesiz) Kadın" ilanına başvurmuştum. Başvurumdan beri, başvurumun onaylandığına dair bir mail almadım. Herkes Online İngilizce aşamasını tamamlamış sanki. Bir problem mi var acaba, ilgili birime mail atmam gerekir mi? Mail adreslerini biliyor musunuz? :(
Merhabalar,

Ben sınava girdim ilanın ilk günü başvurmuştum, sizinle aramızda neredeyse 1 ay var sırayla gönderiyorlar muhtemelen bence endişelenmeyin :)

• Like
Tepkiler: etijinim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.