Pozisyon veya İlan Adı
Take Off Cabin Hizmet Sektörü Deneyimli
15 Ara 2024
55
19
35
İyi günler, video mülakat sınav sonucu olumlu maili geldi bugün ama sgk hizmet sürem 2 yıl değil aynı durumda olan var mı benim gibi

benim iki ing. sınavım da çok iyi geçti. sgk dökümümde de +730 günden çok fazlası var ama olumsuz yanıt aldım. nasıl bir sistem var bilmiyorum

benim iki ing. sınavım da çok iyi geçti. sgk dökümümde de +730 günden çok fazlası var ama olumsuz yanıt aldım. nasıl bir sistem var bilmiyorum
Ilk aşama olan testin iyi geçmesi bu aşamayla alakasız bir durum, bu aşama da ki durumunuzu bilmiyorum ama yapay zekayla olan mülakatlarda önemli olan şeyler var bunlara video mülakat bilgilendirme mailindemaildeki vireup linkinden bulabilirdin. Bunlara dikkat ettiysen ve kendinden eminsen thyye bi mail atabilirsin, dönüş yapacaklarını çok sanmıyorum ama

Bana bugün video mülakatı için olumlu mail geldi belge yüklememi istemişler, sonraki süreç hakkında bilgisi olan var mı acaba ?

Bana bugün video mülakatı için olumlu mail geldi belge yüklememi istemişler, sonraki süreç hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
Merhaba, süreç hakkında bilgi almak için aşağıdaki konuyu inceleyebilirsiniz.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.