Pozisyon veya İlan Adı
Take-Off Cabin (Hizmet Sektörü Deneyimli) Kadın/Erkek
İlan, 03 Ekim 2025 Cuma 16:00'da yayından kaldırılacaktır.
ilana böyle bir ibare eklemişler.
Şartlarda daha önce eklediğimiz belgelerin tümü yazıyor ; fakat bize yeni gelen mailler de tüm belgeleri silmemizi sadece sgk dökümünü yüklememizi istediler hangisini referans alacağız acaba bi fikri oluşan arkadaş var mı aramızda

mail ile sizden ne istedilerse onu yüklemek gerekiyor ilana 3 ay önce başvuran birisi yüklediyse zaten belgeler güncel olmuyor ve süreçte yeniden isteniyor. o nedenle su an sadece sgk yüklememizi istediler 2 yıl hizmet sektörü deneyimi kontrol edicekler. geçen ilanda diğer tüm belgeleri video mülakattan sonra istediler.

Ben 4 ağustosta başvurdum. 2 eylülde sgk hizmet dökümünü yüklemem gerektiğine dair mail aldım ve ilan kriterlerini karşılayan adaylara Eylül ayı içerisinde ingilizce testi gönderilecektir yazıyordu. Eylül sonuna geldik hala dönüş olmadı. Bu aşamada olumsuz olursa bile yine buna dair mail gelir mi? Benim gibi olup dönüş alamayan ya da olumsuz dönüş alan oldu mu?
Ayni durum bende de var olumlu olumsuz mutlaka mail gelicek diye biliyorum beklemeye devam edicez ekime de sarkabilir cok yogun bir surec

Arkadaşlar mail alan oldu mu ya? Sgk mailinden sonra ses seda çıkmadı. O mailde eylülde ingilizce sınavı göndereceğiz yazıyordu o da yok. Aylardır bekliyorum, kimseye bu ilandan dönüş oldu mu?

Arkadaşlar mail alan oldu mu ya? Sgk mailinden sonra ses seda çıkmadı. O mailde eylülde ingilizce sınavı göndereceğiz yazıyordu o da yok. Aylardır bekliyorum, kimseye bu ilandan dönüş oldu mu?
Benim de aynı şekilde 3 ay oldu başvuralı 4 ay olacak yakında ama sgk mailinden başka bir şey yok elimde ne yazık ki…

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.