Pozisyon veya İlan Adı
Take-Off Cabin (Hizmet Sektörü Deneyimli) Kadın/Erkek

emirsss25

Üye
1 Ağu 2025
18
0
0
Meslek
Kabin
Bu ilan hakkında en son diğer belgelerin silinip sadece Hizmet Dökümü Belgesinin kalmasıyla ilgili mail atıldı. Sürece başlayan var mı?

Öncelikle herkese merhaba. 14 eylül'de bu ilana başvurdum fakat herhangi bir dönüş alamadım süreç ile ilgili. Süreç ile ilgili mail tahmini ne zaman gelir bir bilgisi olan var mı?

Ben 4 ağustosta başvurdum. 2 eylülde sgk hizmet dökümünü yüklemem gerektiğine dair mail aldım ve ilan kriterlerini karşılayan adaylara Eylül ayı içerisinde ingilizce testi gönderilecektir yazıyordu. Eylül sonuna geldik hala dönüş olmadı. Bu aşamada olumsuz olursa bile yine buna dair mail gelir mi? Benim gibi olup dönüş alamayan ya da olumsuz dönüş alan oldu mu?

• Like
Tepkiler: Goken
Ben 4 ağustosta başvurdum. 2 eylülde sgk hizmet dökümünü yüklemem gerektiğine dair mail aldım ve ilan kriterlerini karşılayan adaylara Eylül ayı içerisinde ingilizce testi gönderilecektir yazıyordu. Eylül sonuna geldik hala dönüş olmadı. Bu aşamada olumsuz olursa bile yine buna dair mail gelir mi? Benim gibi olup dönüş alamayan ya da olumsuz dönüş alan oldu mu?
Ben de aynı durumdayım. Ne olumlu ne olumsuz herhangi bir dönüş yapmadılar hala.

eğer ilan şartlarını taşıyorsanız olumsuz veya dönüş yapılmama durumu olmuyor. geçen seneki ilandan edindiğim tecrübe ile mutlaka dönüş oluyor fakat zamanlama geçen seneki gibi olmasa gerek çünkü bir hayli bekleyenler oldu.video mülakat sınavından 5 ay sonra mülakat daveti almak gibi. şahsi düşüncem geçen seneki ilan şartlı çok geniş bir yelpazeydi. yaş 42 veya lise mezunu gibi bu sene sürecin o kadar süreceğini düşünmüyorum.

Merhabalar ben de sizler gibi bekliyorum, başvuralı 3 ay oldu ve Eylül'ün bitmesine 2 gün kaldı umarım geç olur güç olmaz...

• Like
Tepkiler: Goken
İlan, 03 Ekim 2025 Cuma 16:00'da yayından kaldırılacaktır.
ilana böyle bir ibare eklemişler.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.