Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Bayrak sınavı, bazı çalışanlardan duyduğuma göre, bir yabancı dili bildiğinizin kanıtı gibi olan bir çeşit sertifika sınavı gibi bir şey kurum içinde. Zorunlu olmadığı söyleniyor. Ama eğer geçerseniz daha çok o dilin konuşulduğu ülkelere göndermeye meyilli oluyorlarmış. Mesela neredeyse yalnızca Japonya'ya uçan kabin memurları varmış bayrak sınavını geçti diye. Ben de işe alım sürecinde bu sınavı yapacaklarını sanmıyorum bu arada. Yüksek ihtimalle çok zorlamayan bir test gibi bir şey olur herhalde.

keşke 2. yabancı dilin ölçülme kriterlerinden detaylı bahsetselerdi. Aslında benim farklı bir sorum var. İngilizce ve kuruldan geçsek yabancı dillden kaldığımızı düşünsek sonuç olumsuz olur mu acaba? @admin

keşke 2. yabancı dilin ölçülme kriterlerinden detaylı bahsetselerdi. Aslında benim farklı bir sorum var. İngilizce ve kuruldan geçsek yabancı dillden kaldığımızı düşünsek sonuç olumsuz olur mu acaba? @admin
Sonuç olarak bilerek ikinci dil ilanına başvurmuşsunuz. Sizden bu dili hakkıyla konuşmanız bekliyor. Olumsuz olursa süreç biter diye düşünüyorum.

• Like
Tepkiler: adam123
Bayrak sınavı, bazı çalışanlardan duyduğuma göre, bir yabancı dili bildiğinizin kanıtı gibi olan bir çeşit sertifika sınavı gibi bir şey kurum içinde. Zorunlu olmadığı söyleniyor. Ama eğer geçerseniz daha çok o dilin konuşulduğu ülkelere göndermeye meyilli oluyorlarmış. Mesela neredeyse yalnızca Japonya'ya uçan kabin memurları varmış bayrak sınavını geçti diye. Ben de işe alım sürecinde bu sınavı yapacaklarını sanmıyorum bu arada. Yüksek ihtimalle çok zorlamayan bir test gibi bir şey olur herhalde.
Bir tanıdığım da ikinci dil ilanıyla işe girmiş(flemenkçe) birkaç yıl önce ve hep yatısız o ülkelere göndermişler kızı.(belçika Hollanda) O da gidip o dili artık konuşamadığımı söylemiş,tekrar o dilin sınavını yapmışlar, başarısız olunca normal kabin memuru gibi her yere göndermişler.

• Like
Tepkiler: beardylad

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.