Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

adam123

Üye
11 Tem 2025
120
22
5
Meslek
Yer Hizmetleri
Arkadaşlar selam,

2. dilin ölçülmesi ve değerlendirilmesi nasıl gerçekleşiyor? Forumda gezinerek birkaç bilgi edindim ama daha detaylı tecrübelerini aktarmak isteyen olur diye bu konuyu açtım. Bu sayede birbirimizden faydalanabiliriz diye düşündüm. Ben fransızcadan gireceğim.

Arkadaşlar selam,

2. dilin ölçülmesi ve değerlendirilmesi nasıl gerçekleşiyor? Forumda gezinerek birkaç bilgi edindim ama daha detaylı tecrübelerini aktarmak isteyen olur diye bu konuyu açtım. Bu sayede birbirimizden faydalanabiliriz diye düşündüm. Ben fransızcadan gireceğim.
merhabalar 2.yabancı dilin kurul mülakatlarına giren yok heralde kimseden ses çıkmadığına göre bilen yok heralde

Merhaba, ben önümüzdeki Salı sabahı gireceğim. Ardından durum hakkında bilgilendirme yaparım. Fakat umarım bayrak sınavı yapmazlar. Anladığım kadarıyla bayrak sınavı sonrası daha çok bayrağı aldığınız yere/yerlere uçuyorsunuz ve benim de gireceğim Fransızca’da bu çoğunlukla Afrika’ya uçuş anlamına geliyormuş. Genel değerlendirme gibi ufak bir konuşma ve/veya çok zorlamayacak bir test olacağını düşünüyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

• Like
Tepkiler: adam123
Merhaba, ben önümüzdeki Salı sabahı gireceğim. Ardından durum hakkında bilgilendirme yaparım. Fakat umarım bayrak sınavı yapmazlar. Anladığım kadarıyla bayrak sınavı sonrası daha çok bayrağı aldığınız yere/yerlere uçuyorsunuz ve benim de gireceğim Fransızca’da bu çoğunlukla Afrika’ya uçuş anlamına geliyormuş. Genel değerlendirme gibi ufak bir konuşma ve/veya çok zorlamayacak bir test olacağını düşünüyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Bayrak sınavı nedir ilk defa duydum? Sadece Yabancı dil testi yapılacaktır diye biliyoruz sürecin başından beri.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.