Pozisyon veya İlan Adı
Take-Off Cabin (2.Yabancı Dil Bilen) Kadın/Erkek

hellcat986

Üye
23 Eyl 2025
58
15
5
Meslek
Kabin
Merhaba herkese arkadaşlar,

Başlıkta belirttiğim pozisyon için video mülakat aşamasını geçtim, gereken belgeleri yükledim ve 15 eylülde sağlık aşamaları için bilgi verilen bir toplantıya katıldım. Sonraki aşama olan ''İK ve İş Birimi Teknik Değerlendirmesi Aşaması'' için bir tarih veya mail alan oldu mu? Bu süreç ne kadar zaman alıyor bilgisi olan paylaşabilirse çok sevinirim, forumda başka bir konuda 6 ay bekledim diyen arkadaşlar olmuş.

Tüm adaylara başarılar dilerim.

Bu seneki tecrübesiz kadın ilanına başvurup tüm aşamaları geçip iş teklifi bekleyen adaylar var. Mesela onların süreci 3 ay sürmüş. Kimseye mail gittiğini sanmıyorum henüz. Ancak ikinci dile başvuranların sayısı çok daha az olduğu için bizim 6 ay sürmez diye umuyorum. Gerçi bize ekstra dil sınavı yapılacak. Eli kulağında, her an davet gelebilir de.

• Like
Tepkiler: hellcat986
Bu seneki tecrübesiz kadın ilanına başvurup tüm aşamaları geçip iş teklifi bekleyen adaylar var. Mesela onların süreci 3 ay sürmüş. Kimseye mail gittiğini sanmıyorum henüz. Ancak ikinci dile başvuranların sayısı çok daha az olduğu için bizim 6 ay sürmez diye umuyorum. Gerçi bize ekstra dil sınavı yapılacak. Eli kulağında, her an davet gelebilir de.
Teşekkürler, bir süre bekleyeceğiz o halde.

merhaba 2.dil sınavı nasıl yapılacak bilginiz varmı

Arkadaşlar merhaba 2. Yabancı dil mülakatına katılan var mı varsa deneyiminizi paylaşabilir misiniz noooluuuugggr🙏🏻

Siz katıldınız mı nasıl geçti acaba?
Katıldım evet korktuğum gibi değildi. 15 dakika sürdü. Mülakatı yapan kişi bir de başka biri daha vardı fakat onun görüntüsü kapalıydı sadece dinledi. Yurtdışı deneyimlerimden konuştuk . Sorulara bağlı kalmadan ekstra cevaplar vererek konuşmayı yönlendirebildim diyebilirim. 2 hafta sonra olumlu dönüş aldım.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.