Pozisyon veya İlan Adı
KABİN
Evet dil tazminatı oluyor seviyenize göre tabiiki. Bu mevcut bütün kmler için geçerli. Hayır giremedi sağlıktan dolayı, kendisi şuan başka firmada görevli.
Yani sadece ingilizce bilen bir kabin memurundan,iki dil bildiğim için daha fazla alabilir miyim? Yds ye girmeden

ikinci yabancı dil için dil tazminatı olduğunu ben de duymuştum ama maddi olarak çok bir etkisi var mı bilemiyorum, bir de sanırım belge olsa bile kendi sözlü mülakatlarından geçmenizi istiyorlar yanıltmak gibi olmasın tabi ama bilen biri varsa ve bizi de bilgilendirebilirse çok güzel olur

• Like
Tepkiler: Birumutuçmak
Kuzenim deneyimledi arapçayı. Açıkçası dil tazminatı alacağınız için orta düzey diye düşünüyorum. Eğer okuma yazma dinlemeyi b1 üstü veya b2 düzeyinde biliyorsanız hiç zorlanacağınızı düşünmüyorum.
Havacılık terimleri ile alakalı mi olmuş yoksa genel duzeyede Arapçayı ölçen bir sınav mi ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.