Pozisyon veya İlan Adı
KABİN

artakeoff

Üye
14 Eyl 2025
15
0
0
Meslek
Kabin
Arkadaş take off 2. Yabancı dil icin nasıl bir uygulama yapılır bilen var mı ? Sitede sadece ölçülecek diyor nasıl ve ne şekilde olacağı yazmıyor

Siz daha önce deneyimlediniz mi ikinci dil sürecini? Mesela ilk aşama olan online ingilizce test ayarında kolay mı?
Kuzenim deneyimledi arapçayı. Açıkçası dil tazminatı alacağınız için orta düzey diye düşünüyorum. Eğer okuma yazma dinlemeyi b1 üstü veya b2 düzeyinde biliyorsanız hiç zorlanacağınızı düşünmüyorum.

Kuzenim deneyimledi arapçayı. Açıkçası dil tazminatı alacağınız için orta düzey diye düşünüyorum. Eğer okuma yazma dinlemeyi b1 üstü veya b2 düzeyinde biliyorsanız hiç zorlanacağınızı düşünmüyorum.
Yani ikinci dille girenler,tazminat nedeniyle, başlangıç maaşından daha fazla mı alıyorlar? Girdi mi kuzeniniz?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.