Pozisyon veya İlan Adı
Take Off 101
Hayırlı akşamlar, tahminimce Ağustos gibi başlarlar geri dönütlere. Mülakatların Haziran ve Temmuz boyunca devam edeceği yazıyordu.
Aslında mülakat davetiyle ilgili haber alan var mı diye sormak istemiştim hocam :)

Bu arada, kurul mülakatındaki İK ekibi de dönüşlerin Ağustos başı gibi yapılacağını belirtmişti.

• Like
Tepkiler: 32hrn
Arkadaşlar iyi akşamlar. Herhangi bir haber alan veya mülakata giren arkadaşımız var mı ?
Geçen sene 31 Temmuz’da geri dönüşler yapılmış. Bu sene kurbandan ötürü geç başladı, birkaç gün gecikmeyle ağustosun ilk haftasında geri dönüş yapmaya başlarlar bence.

Düzeltme: Üstteki mesaj da zaten belirtmişsin, görmemişim o mesajı 😁

• Like
Tepkiler: aviator01
Take Off Jr. için mi 101 için mi ?

Hem Jr. hemde 101 konularını takip ediyorum ancak böyle yazan birini görmediğim için soruyorum yanlış anlaşılmasın lütfen hocam.
Kusura bakmayınız lütfen hocam, şu an baktım da Take Off Jr başlığındaymış. Jr direkt tam zamanlı iş için başvurulardı değil mi, ben 101 için mülakata girdiğim sırada başka biri Take Off Jr'den çıkmıştı da paralel ilerliyordu sanırım.

Kusura bakmayınız lütfen hocam, şu an baktım da Take Off Jr başlığındaymış. Jr direkt tam zamanlı iş için başvurulardı değil mi, ben 101 için mülakata girdiğim sırada başka biri Take Off Jr'den çıkmıştı da paralel ilerliyordu sanırım.
Estağfurullah hocam, ne demek. Evet, Jr. bölümü tam zamanlı başvurular için bir program. 101 ile Jr. programı başlangıçta paralel şekilde ilerliyordu; ancak şu an için bildiğimiz tek şey, Jr. programının daha ileri bir tarihe sarktığı. 101 için böyle bir durumun olup olmadığını henüz bilmiyoruz. Umarım denildiği gibi ağustos başında açıklanır.

Bu arada hocam siz ne zaman mülakata girdiniz ve açıklanma tarihi ile ilgili bir bilgi verilmiş miydi ?

Estağfurullah hocam, ne demek. Evet, Jr. bölümü tam zamanlı başvurular için bir program. 101 ile Jr. programı başlangıçta paralel şekilde ilerliyordu; ancak şu an için bildiğimiz tek şey, Jr. programının daha ileri bir tarihe sarktığı. 101 için böyle bir durumun olup olmadığını henüz bilmiyoruz. Umarım denildiği gibi ağustos başında açıklanır.

Bu arada hocam siz ne zaman mülakata girdiniz ve açıklanma tarihi ile ilgili bir bilgi verilmiş miydi ?
Ben 23 Haziranda mülakata girmiştim, ağustos ayı itibariyle açıklanmaya başlar denmişti bana. Ayrıca, az önce Take Off 101 Mülakat Sonuç başlığında okudum, bir forum üyesinin arkadaşına 101 için mülakat daveti maili gelmemiş sanırım, bakalım ya neler olacağı çok meçhul gibi. Hatta başlığa baktığımda o kişinin siz olduğunuzu fark ettim :))

Ben 23 Haziranda mülakata girmiştim, ağustos ayı itibariyle açıklanmaya başlar denmişti bana. Ayrıca, az önce Take Off 101 Mülakat Sonuç başlığında okudum, bir forum üyesinin arkadaşına 101 için mülakat daveti maili gelmemiş sanırım, bakalım ya neler olacağı çok meçhul gibi. Hatta başlığa baktığımda o kişinin siz olduğunuzu fark ettim :))
Ben de sizden sadece bir gün sonra mülakata girdim ve bana da aynı şeyler söylendi. Ayrıca birim mülakatına katılmamış olan arkadaşıma da dönüşlerin ağustos başında yapılacağı belirtilmiş. Gerçekten ne zaman ne olacağını tahmin etmek çok zor ancak birim mülakatı olmadan işe alım olacağını sanmıyorum bu yüzden sanırım süreç beklediğimiz tarihten daha ileri bir vakitte sonlanacak gibi.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.