Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

dgghk

Üye
28 Ara 2025
8
2
0
Meslek
Kabin
Merhabalar, ben 2021’de iç hastalıklarına gitmişim, ne için gittiğimi de hatırlamıyorum. Bana Ön tanı olarak, sadece ayakta belirttiğim şikayetlerle beraber Akut Peptik Ülser tanısı girilmiş, yazdığı ilaçları almadım, bir daha da tekrar iç hastalıklarına ziyarete gitmemişim. Yani böyle bir sorunum yok. Bu ön tanı, bu durumda bana engel teşkil eder mi? Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

• Like
Tepkiler: Violet035
Merhabalar, ben 2021’de iç hastalıklarına gitmişim, ne için gittiğimi de hatırlamıyorum. Bana Ön tanı olarak, sadece ayakta belirttiğim şikayetlerle beraber Akut Peptik Ülser tanısı girilmiş, yazdığı ilaçları almadım, bir daha da tekrar iç hastalıklarına ziyarete gitmemişim. Yani böyle bir sorunum yok. Bu ön tanı, bu durumda bana engel teşkil eder mi? Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
@indigo11 , hocam herkese yardımcı olmuşsunuz, bilginize dayanarak yardımınızı rica ediyorum.

UP UP

Ön tanı, doktorun “şu anki bulgulara göre en olası durum budur” demesidir.
Kesinleşmiş bir tanı değildir. Kesin tanı endoskopi sonrası konur yani. Bu kanıtlanmış bir hastalık değil.

Hocam 2021 yılında ön tanı koyulmuştu, tekrar doktora gitmedim dediğim gibi, verdiği ilaçları da kullanmadım , doktor ile olan ön muayenede bu “ön tanı” bana sıkıntı çıkartır mı?

Ön tanı, doktorun “şu anki bulgulara göre en olası durum budur” demesidir.
Kesinleşmiş bir tanı değildir. Kesin tanı endoskopi sonrası konur yani. Bu kanıtlanmış bir hastalık değil.
Hocam 2021 yılında ön tanı koyulmuştu, tekrar doktora gitmedim dediğim gibi, verdiği ilaçları da kullanmadım , doktor ile olan ön muayenede bu “ön tanı” bana sıkıntı çıkartır mı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.