Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

sky24

Üye
30 Mar 2026
19
10
0
Meslek
Kokpit
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
Biliyorsunuz bircok şirkette personel alımı durduruldu. Bu süreçte neler yapmayı hedefliyorsunuz? Şahsen bir işe girmeyi düşünüyorum ama işe girdikten sonra süreçlere devam etmek icin motivasyonum ve enerjim kalır mi bilmiyorum.
Havacılık alanında asla bir işe giremeyecekmisim, sürecin kontrolü benim elimde değilmiş gibi hissediyorum şahsen ben.

Merhaba böyle hissetmeniz çok normal ama geçecek bu dönemler. Şu an beklenmedik durumlar ve yönetim değişikliği etkiledi süreçleri. Ama havacılık sektörü çok yoğun ve aktif bir sektör aynı zamanda dinamiği çok yüksek. Şu an belirsiz bekleyiş yorup umutsuzluğa sürüklüyor. Lütfen stabil kalmaya çalışın. İki aydır ben de sonuç bekliyorum ne kadar zor olduğunu anlıyorum

Yemin ederim ki tek bir fikrim yok.... ilerleyen süreçlerde bir gelişme olmazsa geçici dahi olsa bir işe girmeyi düşünüyorum açıkcası ama süreçler cok belirsiz bireysel olarak ne yapacağımı ya da küresel anlamda ne olacağını tahmin edemiyorum

Arkadaşlar bugün ulaştırma bakanının yakıtlarla ilgili bir açıklaması oldu şirketlerin açıklamasıyla karşılaştırırsanız bazı şeyler netleşecektir benim düşünceme göre net bir şekilde yedekte değilseniz thy ilanlarını beklemenin şimdilik bir mantığı yok diye düşünüyorum bu süre zarfında geçici işler yapabilirsiniz benim okuduğum bölümde bunun üzerine olduğundan ötürü tekrar sınava girip lisans eğitimine tamamlayacağım açıktan bile olsa zaten uçucu pek çok arkadaşımızda bu şekilde eğitim hayatlarına devam ediyor kabindeyken çünkü bu meslekler sağlığınız elverdiği sürece ucuşa elverişli olduğunuz meslekler yani mesleği icra ederkende rutin bir kontrolde değerlerinizde sorun çıkabiliyor demem o ki her zaman bir b planınızın olmasını öneririm

Instagramdaki bazı hesapların açıklamalarınıda dikkate almanızı tavsiye etmiyorum çünkü IK birimleri bile yeni ilanın ne zaman geleceğini bilmiyor bu 1 hafta sonra da olabilir 1 yıl sonrasındada şuan için beklerken kendinizi geliştirebilirsiniz hepimiz için hayırlısı olsun diyelim

Katılıyorum, mesleği icra ederken de -hem kabin hem kokpit için konuşabiliriz bence- b planının olması gerekiyor. Uzun süre sürdürülebilecek meslekler değiller. Bu süreç bizi her olaya karşı hazırlıklı olmamız gerektiğini tekrar hatırlattı.

Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.