Pozisyon veya İlan Adı
sunexpress kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ben de çok üzgünüm 1 yıldır bu ilanı bekliyordum çok fazla hayal kırıklığı yaşıyorum. Evet buradaki adresti. Belki size de atarlar ümidinizi kesmeyin lütfen
Evet bekleyeceğim ama umudum kalmadı😢 belki Dalaman için açarlar ilerleyen zamanlarda 🙏

Zaten bu ilanı çok kısa sürede kapattılar.Nedenini de anlamadım ama çok fazla başvuru vardı.Bu yıl neden öyle oldu bilmiyorum

Bence kontenjan sayısını düşürdüler ve başvuran sayısını bir yerde durdurmak istediler. Daha fazla yığılma olmasın diye düşünerek.. Geçen yıl sanırım Dalaman ilanı hemen hemen 3 hafta sonra açılmıştı diye hatırlıyorum ya da tam tersi gibi birşeydi ama gelmedi ilan 😢

Bence kontenjan sayısını düşürdüler ve başvuran sayısını bir yerde durdurmak istediler. Daha fazla yığılma olmasın diye düşünerek.. Geçen yıl sanırım Dalaman ilanı hemen hemen 3 hafta sonra açılmıştı diye hatırlıyorum ya da tam tersi gibi birşeydi ama gelmedi ilan 😢
Tekrar ilan açılır mı acaba bu yıl için? 260 kişinin az olduğunu düşünüyorum

Umarım açarlar, ihtiyaca göre açıyorlar..
merhaba siz sormuştunuz nasıl atladığımı sanırım soru geldi cevaplamak için bastım ama ora kaydetmeymiş soru gitti. ve 45 sn konuşulması gerektiği de yazdığı için olumsuz olacağını tahmin ettim ve öyle de oldu maalesef diğer sorularda sürem bitene kadar konuştum telafi olur diye belki ama olmadı . siz hangi kısımda soru atladını ve mailinize geri dönüş yapıldı mı? ben mail atmadım

merhaba siz sormuştunuz nasıl atladığımı sanırım soru geldi cevaplamak için bastım ama ora kaydetmeymiş soru gitti. ve 45 sn konuşulması gerektiği de yazdığı için olumsuz olacağını tahmin ettim ve öyle de oldu maalesef diğer sorularda sürem bitene kadar konuştum telafi olur diye belki ama olmadı . siz hangi kısımda soru atladını ve mailinize geri dönüş yapıldı mı? ben mail atmadım
Merhaba, benimde benzer şekilde oldu heyecandan. Mail attım ama dönüş alamadım 😢

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.