az önce sınavımı tamamladım ama speaking kısmında ilk soruda kaydedeceğim sanıp soru kapattım ve cevaplamayadım maalesef. daha önce bu durumu yaşayan var mı kesin olumsuz mu gelir sizce?
Merhaba başarılar dilerim ilk önce spekaking ve writingde hangi sorular vardı bahsedebilir misiniz faydalanmak isterimaz önce sınavımı tamamladım ama speaking kısmında ilk soruda kaydedeceğim sanıp soru kapattım ve cevaplamayadım maalesef. daha önce bu durumu yaşayan var mı kesin olumsuz mu gelir sizce?
teşekkür ederim. speaking ve writing de ekstrem sorular yoktu soruları söylemem doğru değil sanırım ama örnek vermem gerekirse en sevdiğiniz mevsim neden vs gibi düşünebilirsiniz . ben maalesef speaking kısmında yönergeye dikkat etmeme rağmen ilk soruda kaydetmeye bastım zannedip soruyu cevaplamadan gönderdim. siz dikkat edin lütfen o sırada heyecanla maalesef böyle bir hataya düştümMerhaba başarılar dilerim ilk önce spekaking ve writingde hangi sorular vardı bahsedebilir misiniz faydalanmak isterim![]()
Bu şekilde yanlışlıkla geçen bir aday olumlu yanıt almış , ümitsizliğe kapılmayın bence . Çok teşekkürler peki gramer dağılımı nasıldı hatırladığınız varmıdırteşekkür ederim. speaking ve writing de ekstrem sorular yoktu soruları söylemem doğru değil sanırım ama örnek vermem gerekirse en sevdiğiniz mevsim neden vs gibi düşünebilirsiniz . ben maalesef speaking kısmında yönergeye dikkat etmeme rağmen ilk soruda kaydetmeye bastım zannedip soruyu cevaplamadan gönderdim. siz dikkat edin lütfen o sırada heyecanla maalesef böyle bir hataya düştüm
teşekkür ederim. speaking ve writing de ekstrem sorular yoktu soruları söylemem doğru değil sanırım ama örnek vermem gerekirse en sevdiğiniz mevsim neden vs gibi düşünebilirsiniz . ben maalesef speaking kısmında yönergeye dikkat etmeme rağmen ilk soruda kaydetmeye bastım zannedip soruyu cevaplamadan gönderdim. siz dikkat edin lütfen o sırada heyecanla maalesef böyle bir hataya düştüm
umarım olumlu olur benimki de. tense bakın gramer için gramer soruları zorlayıcıydı biraz herkesteki soru dağılımı farklı sanırım burdan okuduklarımdan öyle anladım birisi kendine çok fazla would modal çıktığını söylemişti mesela ama bende yoktu. genel olarak tüm konulara bakın bence sorular havuzdan geliyordur muhtemelenBu şekilde yanlışlıkla geçen bir aday olumlu yanıt almış , ümitsizliğe kapılmayın bence . Çok teşekkürler peki gramer dağılımı nasıldı hatırladığınız varmıdır
Aynı şeyi bende yaşadım, kaydedeceğimi zannedip bastım ama soruyu yapamadan diğerine geçtim maalesefaz önce sınavımı tamamladım ama speaking kısmında ilk soruda kaydedeceğim sanıp soru kapattım ve cevaplamayadım maalesef. daha önce bu durumu yaşayan var mı kesin olumsuz mu gelir sizce?
Sizin sınav sonucunuz açıklandı mı?az önce sınavımı tamamladım ama speaking kısmında ilk soruda kaydedeceğim sanıp soru kapattım ve cevaplamayadım maalesef. daha önce bu durumu yaşayan var mı kesin olumsuz mu gelir sizce?
Bende de çok fazlaydı, hatta tamamı öyleydi bikaç soru hariç. Sizde neler çıktı ?umarım olumlu olur benimki de. tense bakın gramer için gramer soruları zorlayıcıydı biraz herkesteki soru dağılımı farklı sanırım burdan okuduklarımdan öyle anladım birisi kendine çok fazla would modal çıktığını söylemişti mesela ama bende yoktu. genel olarak tüm konulara bakın bence sorular havuzdan geliyordur muhtemelen
Sizin sınav sonucunuz açıklandı mı acaba?Bende de çok fazlaydı, hatta tamamı öyleydi bikaç soru hariç. Sizde neler çıktı ?
Olumsuz oldu maalesefSizin sınav sonucunuz açıklandı mı acaba?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.