thydeki gibi sorularımızı kaydetmiyor muyuz ? karşımızda canlı biri mi var acaba yoksa yapay zeka mı?Merhaba ilk olarak SMS gönderiliyor, online bir sınav linki mail olarak gönderiliyor. Sınavın çoğunluğu test, 2-3 soru video cevaplı oluyor. Sorulara şöyle örnek vereyim çok fazla büyük paragraflar yoktu genel itibari ile Edatlar zarflar nerede kullanılır boşluğa hangi kelime gelmelidir şeklindeydi. Sınava girerken kameralı bir bilgisayar tercih etmeniz gerek hem takip ediyorlar hem de kendinizi tanıtmanız isteyebiliyorlar. Sınav Türk hava Yollarına göre daha basitti benim girdiğim sene. Sınavım olumlu olmuştu fakat deprem zamanı denk geldiği için mülakatlara gitmemiştim maalesef.
Merhaba ilk olarak SMS gönderiliyor, online bir sınav linki mail olarak gönderiliyor. Sınavın çoğunluğu test, 2-3 soru video cevaplı oluyor. Sorulara şöyle örnek vereyim çok fazla büyük paragraflar yoktu genel itibari ile Edatlar zarflar nerede kullanılır boşluğa hangi kelime gelmelidir şeklindeydi. Sınava girerken kameralı bir bilgisayar tercih etmeniz gerek hem takip ediyorlar hem de kendinizi tanıtmanız isteyebiliyorlar. Sınav Türk hava Yollarına göre daha basitti benim girdiğim sene. Sınavım olumlu olmuştu fakat deprem zamanı denk geldiği için mülakatlara gitmemiştim maalesef.
Başvurudan ne kadar sonra sınav maili gelmişti hatırlıyor musunuz ?Merhaba ilk olarak SMS gönderiliyor, online bir sınav linki mail olarak gönderiliyor. Sınavın çoğunluğu test, 2-3 soru video cevaplı oluyor. Sorulara şöyle örnek vereyim çok fazla büyük paragraflar yoktu genel itibari ile Edatlar zarflar nerede kullanılır boşluğa hangi kelime gelmelidir şeklindeydi. Sınava girerken kameralı bir bilgisayar tercih etmeniz gerek hem takip ediyorlar hem de kendinizi tanıtmanız isteyebiliyorlar. Sınav Türk hava Yollarına göre daha basitti benim girdiğim sene. Sınavım olumlu olmuştu fakat deprem zamanı denk geldiği için mülakatlara gitmemiştim maalesef.
2 ayı bulabilir hepsinin tamamlanması.bu süreç ortalama ne kadar sürüyor? 2ay mı yoksa 3 ayı buluyor mu
Sanırım Thy ve diğer firmalar gibi yüz yüze mülakatta sadece kurul mülakatı var, İngilizce yok değil mi?1. Adım:
• Kriterlere uygun adayların en kısa sürede SMS ya da e-posta yoluyla sınava davet edilmesi
İngilizce seviye tespit sınavı (Online)
İlk adımda başarılı olan adaylar ile iletişime geçilir ve bu adaylar kurul mülakatına davet edilir.
2. Adım
• Kurul mülakatı (Yüz yüze gerçekleştirilecektir.)
Adaylarımız, Antalya ve İzmir kentlerinden tercih ettikleri mülakat yerinde mülakata katılabilir. Ancak, çalışacakları şehirler mülakat kentinden bağımsız olarak operasyonel ihtiyaçlar doğrultusunda belirlenecektir.
Bence fark etmiyor bende kariyerden başvurdumKariyer.net üzerinden başvurdum, LinkedIn'e göre fark eder mi?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.