Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Merhaba referanslarınızdan geri dönüs aldınız mı arandıklarına dair, bir de sağlık mailinizi dogru maile gönderdiginizden emin misiniz, ben yanlislikla ikya atmıştım..
Evet yanlış yere atmışım ama düzeltmiştim ona rağmen dönmediler daha acaba yeni başladılar dönüşlere diye mi

Merhabalar ben de referans ve sağlık ön beyanımı attım fakat ik tarafından bi dönüş alamadım neredeyse 5 gün oldu.biraz geç attım referansıma yazacağım kişilerden izin almak için o yüzden mi acaba ?
Merhaba mail aldınız mı acaba, ben de hala bekliyorum da

• Like
Tepkiler: MntesG1
Merhabalar ben de referans ve sağlık ön beyanımı attım fakat ik tarafından bi dönüş alamadım neredeyse 5 gün oldu.biraz geç attım referansıma yazacağım kişilerden izin almak için o yüzden mi acaba ?
Merhabalar ben de hala bekliyorum bilgilendirme alabilmek adına mail attınız mı, iş teklifi yolladılar mı size

Merhaba, referans bilgilerimi ilettikten sonraki gün iş teklifi aldım. Sonraki süreçte sağlık aşaması başlıyor, başladığı andan itibaren en kısa sürede SHGM yetkili bir hastaneden sağlık raporu çıkartmanız isteniyor. Ben sağlık raporunu yaklaşık 1 hafta içerisinde çıkarttım, tabi sağlık raporunu çıkartması kısa bir süreç, hastaneye gittiğinizde aynı gün içerisinde çıkartıyorlar.
Bu gönderdiğimiz muayene formundaki işe giriş tarihini boş mu bıraktınız

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.