Bütün şirketlerde ise başlamadan önce sağlık muayenesi yapilir elverişli ise ise başlarsınız. Biraz süreçleri arastirmanizi tavsiye ederim. Sunexpress gibi tek sefer hakkın olan şirketin sürecine girmişsin şanslısın ama güme gitme.
Boyunuzun kilonuzun orantılı olması lazim onun için de bir sağlık merkezinden olcturup doktor ıslak imzalı teslim ediyorsunuz mülakat aşamasında.
geri dönüşünüz için sağ olun süreçler hakkında bilgim yeterince var bütün kriterleri fazlasıyla karşılıyorum merak etmeyin... Bu belgeyi daha önceden almadığımdan ve bu şirketin geri dönüşlerinin ne kadar süreceğinden emin olamadığımdan teyit amaçlı bildiğim her şeyi tekrardan sormak durumundayım. Fakat, ben sizin için hayırlısını diliyorum...

• Like
Tepkiler: denizhanim
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Ben de Iyiliginizi düşünüyorum. Ben de almadım aynı şekilde.

geri dönüşünüz için sağ olun süreçler hakkında bilgim yeterince var bütün kriterleri fazlasıyla karşılıyorum merak etmeyin... Bu belgeyi daha önceden almadığımdan ve bu şirketin geri dönüşlerinin ne kadar süreceğinden emin olamadığımdan teyit amaçlı bildiğim her şeyi tekrardan sormak durumundayım. Fakat, ben sizin için hayırlısını diliyorum...
Ofansif olmanıza da gerek yok. Başka hangi belgeler isteniyor demissiniz cevapladim. Zaten biliyorum diyecekseniz insanlara soru sormayın. Kriterleri karsilamiyorsunuz da demedim ki tanımıyorum sizi. Savunma psikolojisine geçmeyin garip garip. Teşekkürler.

Ofansif olmanıza da gerek yok. Başka hangi belgeler isteniyor demissiniz cevapladim. Zaten biliyorum diyecekseniz insanlara soru sormayın. Kriterleri karsilamiyorsunuz da demedim ki tanımıyorum sizi. Savunma psikolojisine geçmeyin garip garip. Teşekkürler.
Rica ederim efendimmm, hareketlerimi veya sorularımı birine danışmadan gerçekleştirebilirim. Kendinize iyi bakın, benim gibi bu aşmada olup soruları olan insanları bu muhabbetler ile meşgul etmeyelim. Hoşçakalın. :)

• Like
Tepkiler: denizhanim
açıkcası ben skolyozdan elendim.. 25 derece skolyozum çıkmıştı 20 derece ve üstünü kabul etmiyolar. ben esnetme beklemiştim fakat böyle bir şey yapmıyorlar. Doktordan uçuşa elverişli raporu almama rağmen malesef şirket sağlık kriterlerinde 20 derece üstü kabul edilmediği için direkt eliyorlar..
boyun düzleşmesi sorun yaratır mı bilginiz var mıdır acaba

Sağlık kriterlerinde böyle bir şey yok fakat listeye eklenmeyen ama şirket için problem olabilecek durumlar da olabilir.
Sağlık kriterleri için de mesela ben sghmden de detaylı bilgiye ulaşamadım belki ben bulamadım bilmiyorum hani mesela göz testi diyor ama içerik bilgilendirmesi yok keşke bu şekilde açıklama yapsalardı ya da uyku apnesi testi gördüm uyku apnesi testi maliyetli ve 6-7 saat sürüyor bildigim kadarıyla

Sağlık kriterleri için de mesela ben sghmden de detaylı bilgiye ulaşamadım belki ben bulamadım bilmiyorum hani mesela göz testi diyor ama içerik bilgilendirmesi yok keşke bu şekilde açıklama yapsalardı ya da uyku apnesi testi gördüm uyku apnesi testi maliyetli ve 6-7 saat sürüyor bildigim kadarıyla
Sağlık kriterlerinde uyku apnesi bulunuyor yani e nabızınızda bu konu hakkında tedavi görmüş veya teşhis konulmuşsa elenme ihmaliniz var görsel ekleyemedim ama uyku apnesi yazıyor maalesef

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.