Görüntülendiyse, kısa sürede dönerler bence. Siz sınavlara mülakatlara hazırlanın derim. Bu seneki ilandan mı görüntülenme? Bazı kişilere geçen ilandaki başvurularından dönüyorlar da merak ettim.

Kaç gündür bekliyorsunuz? Araya resmi tatil girdiği icin uzamış olabilir, bekleyelim bakalım. iyi dileklerim sizinle

4 gün önce başvuru yaptım ben
Aynı sorun bende de oldu, ref olan arkadaşım ik'yı arayıp durumu sordu normalmiş. Olağan süreç ilerliyormuş sistem peyderpey başvuruları değerlendirmeye alıp sınavları yolluyormuş. Sanırım özgeçmiş görüntülenip de sınav sürecine girdiğimiz takdirde ref'in bir yararı olacak. Şuan bir katkısı olmadığını düşünüyorum.
Bu arada bu sorunu aldıktan sonra yani (aday sistemde görünmedi mesajı) referansımın tekrar referans olması gerekiyor mu

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.